tirsdag den 31. maj 2011

Intel Smart Connect ja Rapid Start teknologian paljastaa, tulossa on loma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/intel-smart-connect-and-rapid-start-technologies-unveiled-comin/:


Osana pääpuheenvuoron Computex tänään Intel julkisti kaksi uutta unta liittyviä teknologioita, mutta sattumoisin juuri, kumpikaan heistä on erityisen tylsää. Smart Connect tarkastuksista enintään määräajoin verkkosovelluksia olet auki, kun tietokone on lepotilassa - eli sähköpostiohjelmat ja-selaimen web-sovellukset, kuten Twitter ja Facebook päivittää itsensä ilman sinua kääntää tietokoneen kokonaan. Päivitykset on valmiina odottamassa kun palaat. Rapid Start on uusi lepotilassa että voi jatkaa sisällä 5-6 sekuntia ja voi myös pitää valtion elossa nolla tehon. Vaikka tosin, että ei näytä siltä voidaan säilyttää liian kauan, horros voi itse pitää tietokoneesi menee jopa 30 päivää. Aika siisti kamaa. It's all tulossa Sandy Bridge läppäreissä Windows 7 pian, laaja saatavuus luvannut vapaapäiviä.

Intel Smart Connect ja Rapid Start teknologian paljastaa, tulossa on loma perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 02:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar