tirsdag den 31. maj 2011

Robot Ruby ratkaisee Rubikin kuutio on 10,69 sekuntia, silti voi voittaa ihmisten (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/robot-ruby-solves-rubiks-cube-in-10-69-seconds-still-cant-bea/:


On olemassa muutamia robotteja fiksu ratkaista Rubikin kuutio on sekunnissa , mutta ryhmä opiskelijoita Swinburne University of Technology ajatella heidän voi olla nopein maapallolla. Heidän botti nimeltä Ruby, äskettäin oppinut palapelin vain 10,69 sekuntia, mukaan luettuna aika analysoida kuutio. Tämän saavuttamiseksi feat, laite skannattu lelu webcam ennen sen ohjelmisto käsitellyt kuvat kampi ratkaisun. Mukaan yliopiston, Ruby on 10 sekunnin merkki murskaa nykyisen maailman robotti kirjaa 18,2 sekuntia, epävirallisesti tehden nopeimman kuution ratkaisemiseen kone planeetalla. Mutta Ruby on vielä pitkä matka kuljettavanaan, ennen kuin se menee Feliks Zemdegs - 16-vuotias australialainen, joka ratkaisi Rubikin kuutio on 6,24 sekuntia ja jatkaa kuljettaa soihtua koko ihmiskunnalle. Vääntää ja kääntää tiesi aiemmin tauon koko PR ja video Ruby toiminnassa, sekä pätkän Zemdegs osoittaa, miten ammattilaiset tekevät sen.

Jatka käsittelyssä Robot Ruby ratkaisee Rubikin kuutio on 10,69 sekuntia, silti voi voittaa ihmisten (video)


Robot Ruby ratkaisee Rubikin Kuutio 10.69 sekuntia, vielä ei voi voittaa ihmisten (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 20:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar