tirsdag den 31. maj 2011

Patenttihakemusta paljastaa Microsoftin Zune Nano muistuttaa meitä kunnianhimoinen ohi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/patent-filing-reveals-microsofts-zune-nano-reminds-us-of-an-am/:


Katso, että? Se toivo ja unelma, jotka molemmat ovat ilmeisesti sijaitsevat mitäänsanomaton laatikko kuusi metriä pinnan alla todellisuutta. Kiitos hieman kaivamaan joita ihmiset on techie Buzz, Microsoft patenttihakemusta oli maadoittamaton sisältää kuvia ja kuvauksia Bantam mediasoitin, ei toisin luonnoksia täällä. Luonnollisesti ensimmäinen asia joka tulee mieleen on iPod nano kilpailija, ja on mietittävä, milloin tarkalleen pistoke oli vedetty tällaista aloitetta. Hakemus itse alun perin tehtiin huhtikuussa 2009, ja juuri julkistettu USPTO tietokanta tänään - viimeinen Zune laitteen tuotettiin HD (joka purettu syksyllä '09), ja koska Redmond vaatimuksesta tekemiseen Windows Phone 7 seuraavan Zune , emme vierasta tämä pikku kaveri ei koskaan näe päivänvaloa. Ehkä toisessa elämässä, vaikka. Nyt voit kaataa yksi kuin luulet, mitä olisi voinut, ja antaa siitä, että lähde linkkiä säkissä jos olet hyvä pidättelevät kyyneleitä.

Patenttihakemusta paljastaa Microsoftin Zune Nano muistuttaa meitä kunnianhimoinen aiemmin perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WinRumors , techie Buzz | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar