tirsdag den 31. maj 2011

Japanilaiset tutkijat luovat jättiläinen metalli ripsi, helpotusta Voltron jättiläinen metalli keuhkot (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/japanese-scientists-create-giant-metal-cilium-relief-for-voltro/:


Miksi tutkimusryhmä kehittää pöytä täynnä sauvat jotka matkivat liikkeitä mikroskooppisen karvat? Se on reilu kysymys, ja Keio yliopiston Yusuke Kamiyama ei todellakaan uhrata paljon tapa reaalimaailman sovelluksia tällaista teknologiaa. Hän on kuitenkin onnellinen osoittaa jäähtyä toimivuutta metallisen ripsi, jotka näyttävät ajelehtia noin ikään kuin veden alla, kunnes kosketuksissa ulkoisia ärsykkeitä. Sauvat reagoivat touch kokoontuviin lähellä aluetta yhteyttä, liikkeiden toteuttajana biometal tangot, jotka kommunikoivat ulkoisten PC. Tutkijat toivovat, että tutkimus hankkeesta on hyötyä jossain vaiheessa, mutta sillä välin, ainakin tiedämme, kenen puoleen kääntyä, jos saamme suuren lima tukos. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä japanilaiset tutkijat luoda jättiläinen metalli ripsi, helpotusta Voltron jättiläinen metalli keuhkot (video)


Japanilaiset tutkijat luovat jättiläinen metalli ripsi, helpotusta Voltron jättiläinen metalli keuhkot (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 18:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar