tirsdag den 31. maj 2011

Pixel Qi tulee pyrkiä Android tablets korkeamman resoluution 10-tuumainen ja 7-tuuman heijastava LCD (hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/pixel-qi-takes-aim-at-android-tablets-with-higher-res-10-inch-an/:


Olemme toive Pixel Qi laitteet vuotta, siitä lähtien kuulimme ensimmäisen kerran, että OLPC spin-off alkaisi valmistaa sen näytöt käyttöön kaikki OEM etsii akku-siemaillen LCD. Valitettavasti Mary Lou LCD, joka pystyy kytkemään välillä auringonvalossa luettava heijastava tila ja nelivärinen läpäisevät valtio, on ollut vähäinen käyttöönotto joidenkin vähemmän kuin toivottavaa kumppaneita . Silti joukkue on palannut Computex kanssa 7-tuumainen (1024 x 600)-paneeli, joka oli vetänyt joulukuussa viime vuonna ja uusi suurempi tarkkuus 10-tuumainen (1280 x 800) paneelit tarjoavat 80 prosentin virransäästön verrattuna perinteisiin LCD-näytöt, mukaan Pixel Qi. Itse asiassa 10-tuumainen paneeli kuluttaa vain 2,7 W väri tilassa tai 0,4 W pohtivan "eReader"-tilassa.



Meillä oli mahdollisuus nähdä uusia näyttöjä lähietäisyydeltä täällä Computex ja oli heti iski paraneminen pikselimäärä on 10-tuumainen paneeli. Tehdään äkkiä WVGA on suuri siunaus, koska samoja kuvia katseli terävämpi ja tarkemmin määritelty kuin 1024 x 600 nykyisen sukupolven Pixel Qi näyttö. Kirkkauden uusi näyttö on pienempi kuin sen edeltäjä, mutta se johtuu yhtiö ei ole vieläkään valmis asioita - olemme luvanneet huomattavasti parempi luettavuus taustavalo pois lopputuotteen ja kirkkaampia kun se on päällä. 7-incher alun perin tarkoitettu massatuotannon toisella neljänneksellä nyt näytteen Q3, jota seuraa useampi pikseli tiheä 10-tuumainen malli, joka ei kohdistu tuotanto Q4. Soveltamisala ulos uutuus Alla olevassa galleriassa tai hypätä ohi taukoa video.


Jatka käsittelyssä Pixel Qi tulee pyrkiä Android tablets korkeamman resoluution 10-tuumainen ja 7-tuuman heijastava LCD (hands-on)


Pixel Qi tulee pyrkiä Android tablets korkeamman resoluution 10-tuumainen ja 7-tuumainen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar