tirsdag den 31. maj 2011

Samsungin uusi AMOLED tuotantolinjan pitäisi auttaa helpottaa älypuhelin näyttö pulaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/samsungs-new-amoled-production-line-should-help-ease-smartphone/:


AMOLED näyttöjä voidaan suhteellisen vähissä nykyään, mutta Samsung tekee parhaansa kuroa umpeen. Nykyään yhtiön Mobile Display yksikkö ilmoitti, että sen 5.5th sukupolven AMOLED tuotantolinja on nyt auki, noin kaksi kuukautta etuajassa. Rivillä lasi substraattien, jotka ovat huomattavasti suuremmat kuin todetut nykyistä tehdasta, jolloin Samsung lisätä tuotantoa, alentaen samalla kustannuksia. Tämä tuotannon kasvu on vastaus kasvavaan kysyntään Galaxy S II ja AMOLED markkinoiden mukaan DisplaySearch, olisi kolminkertainen arvo tämän vuoden 4260000000 dollaria. Nyt tuotantolinja keskittyy älypuhelimen näyttää, koska se on missä kysyntä kasvaa nopeimmin, mutta lopulta kääntää huomion tablet PC-näyttöjen sekä. Uusi tehdas kokoonpanoon näytöt voidaan tällä hetkellä suoltaa noin kolme miljoonaa tuulilasia kuukaudessa, mutta pystyy riehua mukaan jopa 30 miljoonaa täydellä kapasiteetilla. Ei sana vielä, kun se saavuttaa tämä määrä, mutta jos SMD parantaa jatkossakin tuotantoaan, saatamme jopa nähdä, että markkinoiden ylijäämäisen olemme kuulleet.

Samsungin uusi AMOLED tuotantolinjan pitäisi auttaa helpottaa älypuhelimen näytössä pulaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 07:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink OLED-Display.net , Reuters | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar