tirsdag den 31. maj 2011

TransPhone paria tablet ja luurin, syntyi ennen ASUS Padfone

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/transphone-pairs-tablet-and-handset-emerged-before-asus-padfone/:


Vaikka ASUS Padfone oltiin käynnistetty paljon tarra-verhottu-malli fanfaari at Computex tänään CMIT n ​​TransPhone oli ilmeisesti nauttia kolmatta päivää elämää, ensin ilmestyi verkossa jo lauantaina. Molemmat tablets kuuluvat sisäänrakennettu satama-altaissa älypuhelimista ottelu, mutta muuten ainutlaatuinen ulkonäkö ja ominaisuudet. TransPhone sisältää Bluetooth-kuuloke ja dia-älypuhelimien telakalla, kun taas Padfone luurin on täysin piilotettu flip-up takaluukku. CMIT laite kuulemma pakkauksissa 1.2GHz dual-core Qualcomm-prosessori ja SVGA näyttö sekä USB-ja HDMI-porttia, mutta olemme edelleen epäselvää, mihin OS on käynnissä tablet. Ei myöskään ole sana hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta TransPhone on hyvässä seurassa siellä, joten ei saada valmiiksi ojaan kuin standalone gadgetit vielä.

TransPhone paria tablet ja luurin, syntyi ennen ASUS Padfone perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 17:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Engadget China | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar