lørdag den 28. maj 2011

(Perustaja Stories) Gilt Kevin Ryan-kaikki on esittely

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xSz8SadzDxA/:

Array

1923 Leica O-sarja tulee maailman kallein kamera, hakee 1.890.000 dollaria huutokaupassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/1923-leica-o-series-becomes-worlds-most-expensive-camera-fetch/:


Juuri kun luulimme antiikin puulaatikot olivat muotia keskuudessa kamera keräilijöiden, kompakti kauneus on murskattu meidän teoriat - tämä 1923 Leica 0-sarjan juuri myyty huutokaupassa € 1.320.000 eli noin 1.890.000 dollaria Yhdysvaltain rahaa. Merkillistä kyllä, täsmälleen samaa huutokauppakamari kuulemma myytiin täsmälleen sama kamera neljä vuotta sitten: o 107, ensimmäinen Leica viedään muka patenttihakemuksen tarkastus New Yorkissa. Vuonna 2007 se haki melko surkea € 336000, joka oli ilmeisesti vielä maailmanennätys Leica kamerat aikaan. Melko tuotto investointeja, ei? Etsi lisää kuvia ja yksityiskohtia linkeistä.

1923 Leica O-sarja tulee maailman kallein kamera, hakee 1890000 dollaria huutokaupassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 16:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Leica Huhuja | lähde AP , AFP (Herald Sun) | Lähetä | Kommentit

Cliqset perustaja Tulee Personal Kustannustoiminta ja sosiaalikomitean keskusteluja viekas Startup Glow

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g2jR-x4Nbuc/:

Array

Monista RSA-avaimet Ota Lockheed Martin Network Intrusion

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pqnDNTBOZ5I/Duplicate-RSA-Keys-Enable-Lockheed-Martin-Network-Intrusion:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tuntematon hakkerit ovat tunkeutuneet turvaverkot Lockheed Martin Corp ja useiden muiden Yhdysvaltojen sotilaita, lähde suoraan tietoa iskujen kertoi Reuters. Ne rikkonut turvajärjestelmät on suunniteltu pitämään pois tunkeilijoita luomalla kaksoiskappaleiden" SecurID "elektroniset avaimet EMC Corp: n RSA Security Division sanoi henkilö, joka ei ole valtuutettu julkisesti keskustella asiasta." Mukana on myös kattavuus PC Magazine.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Gigabyte pultit SSD emolevyn (niin sinun ei tarvitse)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/gigabyte-bolts-an-ssd-to-a-motherboard-so-you-dont-have-to/:

Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD

Gigabyte on päättänyt yksinkertaistaa asioita niille, jotka haluavat valtaa SSD niiden kassa, mutta eivät halua käsitellä vaivaa ostaa ja yhdistää yksi. Yhtiön uusi Z68XP-UD3-iSSD (tarttuva, ei?) Emolevyn mukana 20gb Intel SSD 311 asentaa suoraan sen, mikä olisi hyvä hieman perehtynyt . Ei ole selvää, jos voit dumpata tiedostoja niin kuin normaali ajaa - mitä se voi tehdä, on kuitenkin käyttää Intelin Smart vastaus tech välimuistiin usein tarvittavan tiedon, kuten tietokoneen käyttöjärjestelmän, parantaa suorituskykyä. Pääasiallisesti se muuttuu tahansa kiintolevylle kytket järjestelmän hybrid drive kanssa paljon suurempi varaus hujaus muisti. Hallitus on myös kyky vaihtaa diskreetti ja sisäänrakennettu näytönohjain ansiosta Lucid Logix n Virtu . Loput ominaisuudet ovat melko tavanomaista hinta: USB 3.0, pari 16x PCI-E-paikkaa, ja 6GB SATA liitännät. Uusin Z68 hallitus Gigabyte tulevat myyntiin kesäkuun alussa, ja vaikka meillä ei ole hinta, olemme tehneet hieman (PR) upottaa oman tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Gigabyte pultit SSD emolevyn (niin sinun ei tarvitse)


Gigabyte pultit SSD emolevyn (niin sinun ei tarvitse) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 15:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Bit-Tech | | Lähetä | Kommentit

Oren Jacob teknologiajohtaja Pixarin, liittyy elokuu Capitalin EIR

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/duuFQnB1zAY/:

Array

KDE 4.7 - First Look At Beta 1

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UhqenUMN9N0/KDE-47-ndash-a-First-Look-At-Beta-1:

Muutama päivä sitten, KDE-projektin lähetetty ensimmäinen beta tulevan 4,7 julkaisu. Reader dmbkiwi esittää linkin pilaantunut, mitä 4.7 näyttää, palanen josta: "Aiemmin se oli Gnome että oli tasainen plodder tehnyt pieniä määrällisiä muutoksia läpi 2.x-sarjan rakennus vakautta ja ainoastaan ​​lisäämällä pieniä toimintoja. Kuitenkin tuoreita sekä GNOME Shell ja Unity työpöydän Ubuntu, Gnome / Ubuntun puolella Desktop Linux yhtälö on tehnyt radikaaleja ja ristiriitaisia ​​askeleen päässä hyvin rakastettu Gnome 2.x-sarjan, jolloin KDE 4.x niin "tasainen niin hän menee "vaihtoehto."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko Apple: puolustaen patentti peikkoja ja Mac Defender

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lPxzaT_eY3U/week-in-apple-defending-against-patent-trolls-and-mac-defender.ars:


Apple myöntää Mac Defenderin haittaohjelmien, lupaa ohjelmistopäivityksen : Kun hän välttää kaikki julkista tunnustusta viime Mac Defenderin haittaohjelmien, Apple on julkaissut tukiasiakirjasta joka ohjaa käyttäjiä kuinka poistaa ohjelman. Yhtiö lupasi myös ohjelmistopäivityksen, joka automaattisesti poistaa sen.


Uusi Mac Defenderin haittaohjelmien muunnelma tippa admin-salasana vaatimus : On uusi muunnos Mac Defenderin haittaohjelmien joka näyttää tekevän sen päin Mac-avulla yhteisö. Sitä kutsutaan Mac Guard, ja tällä kertaa, sinun ei tarvitse kirjoittaa järjestelmänvalvojan salasana, jotta se asentaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Häiritä NYC: Final Battle (Video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sV7z5ERVK1g/:

Array

Lodsys muutoksia-app myyntitavoitteen Android devs seuraavat Applen vastaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:



Ajattelimme Applen yritys vastaus on Lodsys aiemmin tällä viikolla koskevat sen väitteitä vastaan ​​IOS devs olisi saanut patentin haltija siirtyä seuraavaan kohde, ja totta tosiaan, näyttää siltä, ​​sanoi tavoitteeksi on valittu. Valitettavasti ryhmä Android app. devs nyt joutuneet Texas-yhtiö on ristikko, joka mainitaan saman patentin rikkomisesta, että Apple on äskettäin osoitettu, jotka liittyvät erityisesti in-app päivittää ostoksia. Kuten tapauksessa viimeinen kierros kirjeitä, Lodsys vaatii lupamaksuja pienistä yksittäisistä kehittäjille, joilla ei ole resursseja taistella takaisin. Lodsys näyttää olevan säilyttää suuntaus sivuuttaa tiedotusvälineiden pyyntöihin, joten olemme pitää silmällä patentti peikko blogi nähdä, jos joku tulee pintaan puolustaa tätä viimeisimmän väitteitä. Tällä välin kytkemällä korvien samalla vauhdikas ja unohdetaan mailman ehkä ole niin huono idea ... tiedät, jos et tällaista asiaa työkseen.

Lodsys muutoksia-app myyntitavoitteen Android devs seuraavat Applen vastaus alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 14:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde Google Groups | Lähetä | Kommentit

NASA Sting Busts nainen myy väitetystä Moon Rock

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1BsyBL3VEkc/NASA-Sting-Busts-Woman-Selling-Purported-Moon-Rock:

sgcxf949 kirjoittaa "Nainen yrittää myydä kuun rock ja saa murrettu NASA. Kuka olisi uskonut, että NASA oli peitetoimintaan?" Ilmeisesti ei koske tämän tarinan, joka tarjotaan kaupan hänelle näytteen väitetään kuun rock 1.700.000 dollaria.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Alaska Airlines Jettisons kirja käsikirjoja iPads

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_-zv5Fvz9Jw/Alaska-Airlines-Jettisons-Paper-Manuals-For-iPads:

fullymodo kirjoittaa "Alaska Airlines on tullut ensimmäinen suuri yhdysvaltalainen lentoyhtiö hop aluksella paperittoman kelkkaan. Vaikka se ei ole aivan valmis ojaan paperin merikortteihin ihan vielä (vaikka se on harkinnassa), lentoyhtiö on ilmoittanut, että se korvaa sen perinteinen lentokäsikirjat kanssa iPads, joka ladataan kanssa GoodReader app ja PDF on 41 erilaisia ​​oppaita ja muita materiaaleja. " Joten miksi minun täytyy sammuttaa minun kuin wi-fi-yhteensopivaa eBook lukija lentoonlähdön aikana ja laskun? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko pelaamista: Bioshock Infinite, Modern Warfare 3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xvmHOLmcDQ0/week-in-gaming-bioshock-infinite-modern-warfare-3.ars:


Tällä viikolla meillä oli pitkä aikaista tarkastella sekä Bioshock Infinite ja Modern Warfare 3, ja selitimme, miksi olemme innoissamme Battlefield 3. Olemme oppineet, että Minecraft on tulossa Xperia Pelaa ajoitettu yksinoikeus, ja Duke Nukem myi kultaa.


On myös pieni asia häirinneet nuken pään saimme postia. Tämä on ollut varsin jännittävä viikko.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Millaista oli sitouduttava toteuttamaan häiritä NYC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wlZVG08Nugk/:

Array

Onko olemassa Peak Age Yrittäjyyden?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SYKy-AFj8uA/:

Array

Näkövammaisille Brush käyttää aistien illuusioita, jotta voit tuntea pelejä, elokuvia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/tactile-brush-uses-sensory-illusions-to-let-you-feel-games-movi/:

TactileBrush

Huono arachnophobes - se on tarpeeksi paha, että 3D-elokuvia voi tehdä se näyttää laumoittain kahdeksan jalkainen kummajaisia ​​ovat kaatamalla ulos ruudulta, nyt Disney haluaa sinun tuntea kammottava crawlies myös. Vuonna oletetaan vaivaa yhden nuo "4D" tuolit käyttää Shrek linna alas Orlando, yhtiö on toiminut, mitä se vaatii Kosketeltava Brush - tuoli joukko 12 värisevä keloja, jotka pystyvät simuloimaan mitä tahansa tunne ylinopeutta noin raviradalla on herkkä tippuminen sade selässä. Kaksi tekniikoita käytetään: näennäinen liike, joka laukaisee kaksi moottoria peräkkäin luomaan illuusion jotain liikettä iholla, ja phantom tunne, jossa kaksi paikallaan tärinää koetaan yhtenä kihelmöidä kahden pisteen välillä. Disney tutkijat demoed Suutuntuma siveltimellä konferenssissa inhimilliset tekijät tietotekniikkajärjestelmien Vancouver käyttäen ajopeli, mutta toivottavasti tuo se huvipuisto ratsastaa ja elokuvateattereissa - joka oikeissa käsissä, pitäisi johtaa huutaa ja vähintään muutama paria märkä housut.

Näkövammaisille Brush käyttää aistien illuusioita, jotta voit tuntea pelejä, elokuvia perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NewScientist , Wired | lähde Disney Tutkimus Pittsburgh | Lähetä | Kommentit

Gillmor Gang 5.28.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qumpvex9hO4/:

Array

PayPal syyttää Googlea Salametsästys Mobile Payment liikesalaisuuksia, henkilöstöpäällikkö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n46jzKnYx1s/PayPal-Accuses-Google-of-Poaching-Mobile-Payment-Trade-Secrets-Personnel:

jhernik kirjoittaa, jossa valinta eWeek Euroopan novelli on pulma edessään Googlen uusi mobiilimaksujärjestelmä: "PayPal, eBay maksupalveluntarjoaja on haastanut Googlen nähden uusi Google Wallet palvelu, syyttäen hakukone salametsästyksen liikesalaisuudet käytettäväksi sen liikkuvan maksupalveluun. puku teki Santa Clara County Superior Court vain tunteja sen jälkeen Google julkisti Lompakko maksuja sheme, väittää, että kaksi avainhenkilöt joka loi lähes Field Communication (NFC)-palvelu käyttää yrityksen salaisuuksia mobiilimaksaminen muoti omaa suoritustaan . "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko tech: sivistys Internet painos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sMMFou0JzU8/week-in-tech-civilizing-the-internet-edition.ars:


Lääkärit ja hammaslääkärit kertoa potilaille, "kaikki tarkastelun kuulu meille" : järjestö nimeltä Medical oikeus on rohkaisevaa lääkärit ja hammaslääkärit käyttää tekijänoikeuslain sensuroida niiden potilaiden online perusteella. Löysimme yhden asiakkaitaan villi ja kertoa, mitä olemme oppineet.


Smartphone, lyhennelmä: Ars arvion HP Veer : uusin merkintä webOS alustalle, HP Veer, on harvinaisen kompakti liukuva älypuhelin 2,6-tuumainen näyttö. Ars menee kädet onko se kuinka se sopii kenttä täynnä kilpailijoita enemmän kokoa ja voimaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan