lørdag den 28. maj 2011

Näkövammaisille Brush käyttää aistien illuusioita, jotta voit tuntea pelejä, elokuvia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/tactile-brush-uses-sensory-illusions-to-let-you-feel-games-movi/:

TactileBrush

Huono arachnophobes - se on tarpeeksi paha, että 3D-elokuvia voi tehdä se näyttää laumoittain kahdeksan jalkainen kummajaisia ​​ovat kaatamalla ulos ruudulta, nyt Disney haluaa sinun tuntea kammottava crawlies myös. Vuonna oletetaan vaivaa yhden nuo "4D" tuolit käyttää Shrek linna alas Orlando, yhtiö on toiminut, mitä se vaatii Kosketeltava Brush - tuoli joukko 12 värisevä keloja, jotka pystyvät simuloimaan mitä tahansa tunne ylinopeutta noin raviradalla on herkkä tippuminen sade selässä. Kaksi tekniikoita käytetään: näennäinen liike, joka laukaisee kaksi moottoria peräkkäin luomaan illuusion jotain liikettä iholla, ja phantom tunne, jossa kaksi paikallaan tärinää koetaan yhtenä kihelmöidä kahden pisteen välillä. Disney tutkijat demoed Suutuntuma siveltimellä konferenssissa inhimilliset tekijät tietotekniikkajärjestelmien Vancouver käyttäen ajopeli, mutta toivottavasti tuo se huvipuisto ratsastaa ja elokuvateattereissa - joka oikeissa käsissä, pitäisi johtaa huutaa ja vähintään muutama paria märkä housut.

Näkövammaisille Brush käyttää aistien illuusioita, jotta voit tuntea pelejä, elokuvia perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NewScientist , Wired | lähde Disney Tutkimus Pittsburgh | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar