lørdag den 28. maj 2011

Gigabyte pultit SSD emolevyn (niin sinun ei tarvitse)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/gigabyte-bolts-an-ssd-to-a-motherboard-so-you-dont-have-to/:

Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD

Gigabyte on päättänyt yksinkertaistaa asioita niille, jotka haluavat valtaa SSD niiden kassa, mutta eivät halua käsitellä vaivaa ostaa ja yhdistää yksi. Yhtiön uusi Z68XP-UD3-iSSD (tarttuva, ei?) Emolevyn mukana 20gb Intel SSD 311 asentaa suoraan sen, mikä olisi hyvä hieman perehtynyt . Ei ole selvää, jos voit dumpata tiedostoja niin kuin normaali ajaa - mitä se voi tehdä, on kuitenkin käyttää Intelin Smart vastaus tech välimuistiin usein tarvittavan tiedon, kuten tietokoneen käyttöjärjestelmän, parantaa suorituskykyä. Pääasiallisesti se muuttuu tahansa kiintolevylle kytket järjestelmän hybrid drive kanssa paljon suurempi varaus hujaus muisti. Hallitus on myös kyky vaihtaa diskreetti ja sisäänrakennettu näytönohjain ansiosta Lucid Logix n Virtu . Loput ominaisuudet ovat melko tavanomaista hinta: USB 3.0, pari 16x PCI-E-paikkaa, ja 6GB SATA liitännät. Uusin Z68 hallitus Gigabyte tulevat myyntiin kesäkuun alussa, ja vaikka meillä ei ole hinta, olemme tehneet hieman (PR) upottaa oman tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Gigabyte pultit SSD emolevyn (niin sinun ei tarvitse)


Gigabyte pultit SSD emolevyn (niin sinun ei tarvitse) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 15:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Bit-Tech | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar