lørdag den 28. maj 2011

Paypal vastaan ​​Google: mauton tarina liikesalaisuuden väärinkäytöstä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/paypal-v-google-a-tawdry-tale-of-trade-secret-misappropriation/:



Google ja sen haudutettua Paypal työntekijää sai haastoi liikesalaisuuden väärinkäyttöä eilen, mutta emme tienneet, likaiset yksityiskohdat asti. Peek PayPal väite paljastaa siellä vähän enemmän tarinaa. Ilmeisesti, Paypal ja Google olivat keskusteluissa viime vuonna käyttää PayPal maksuihin Android Market. Osama Bedier vastasi näiden neuvottelujen PayPal lokakuussa 2010, kun sopimus oli tarkoitus sulkea, mutta väitettiin haastattelemalla varten mobiilimaksulla kanta Googlen samaan aikaan (pyhä eturistiriita, Batman!). Valituksessa väittää Bedier aluksi torjui El Goog edetessä, kertoi PayPal on työtarjouksen ja tunnusti, että hän jäisi, mutta hyppäsi laivan kuukautta myöhemmin (tuo hieman PayPal työtovereille hänen kanssaan) jälkeen palvelukseen Stephanie Tilenius ja kaikkivaltias dollari. Kun se palkkasi Osama Google jarruttaa PayPal paljon ja luonut Google Lompakko . Sitten Google, Bedier ja Tilenius sai löi kanssa oikeusjuttu. Lyhyt pilaantunut oikeudellisia vaateita sinua odottaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Paypal vastaan ​​Google: mauton tarina liikesalaisuuden väärinkäytöstä


Paypal vastaan ​​Google: mauton tarina liikesalaisuuden väärinkäytöstä perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 10:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Kantelu [PDF] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar