lørdag den 28. maj 2011

Alaska Airlines ojat paperi lentokäsikirjat varten iPads

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/alaska-airlines-ditches-paper-flight-manuals-for-ipads/:


IPad on jo saanut vihreää valoa alkaen FAA korvaamaan paperi lento kaavioita ja karttoja, ja nyt Alaska Airlines on tullut ensimmäinen suuri yhdysvaltalainen lentoyhtiö hop aluksella paperittoman kelkkaan. Vaikka se ei ole aivan valmis ojaan paperin merikortteihin ihan vielä (vaikka se on harkinnassa), lentoyhtiö on ilmoittanut, että se korvaa perinteisen lentokäsikirjat kanssa iPads, joka ladataan kanssa GoodReader app ja PDF on 41 eri käsikirjat ja muut materiaalit. Mukaan lentoyhtiö, että muutos johtaa säästöihin noin 2,4 miljoonaa kappaletta paperia, ja se kertoo hankkeen kustannuksista kompensoidaan polttoaineen säästöjä vähentää painoa, ja lisäksi säästöt odotetaan "vähemmän takaisin ja lihasten loukkaantumisia lentäjien kuljettaa lento laukut ", joka voi painaa jopa 50 kiloa. Toivotaan vain ne vasta keventää lennon laukut vielä tilaa latauskaapeli.

Jatka käsittelyssä Alaska Airlines ojien paperi lentokäsikirjat varten iPads


Alaska Airlines ojat paperi lentokäsikirjat varten iPads perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 11:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar