lørdag den 28. maj 2011

Lodsys muutoksia-app myyntitavoitteen Android devs seuraavat Applen vastaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:



Ajattelimme Applen yritys vastaus on Lodsys aiemmin tällä viikolla koskevat sen väitteitä vastaan ​​IOS devs olisi saanut patentin haltija siirtyä seuraavaan kohde, ja totta tosiaan, näyttää siltä, ​​sanoi tavoitteeksi on valittu. Valitettavasti ryhmä Android app. devs nyt joutuneet Texas-yhtiö on ristikko, joka mainitaan saman patentin rikkomisesta, että Apple on äskettäin osoitettu, jotka liittyvät erityisesti in-app päivittää ostoksia. Kuten tapauksessa viimeinen kierros kirjeitä, Lodsys vaatii lupamaksuja pienistä yksittäisistä kehittäjille, joilla ei ole resursseja taistella takaisin. Lodsys näyttää olevan säilyttää suuntaus sivuuttaa tiedotusvälineiden pyyntöihin, joten olemme pitää silmällä patentti peikko blogi nähdä, jos joku tulee pintaan puolustaa tätä viimeisimmän väitteitä. Tällä välin kytkemällä korvien samalla vauhdikas ja unohdetaan mailman ehkä ole niin huono idea ... tiedät, jos et tällaista asiaa työkseen.

Lodsys muutoksia-app myyntitavoitteen Android devs seuraavat Applen vastaus alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 14:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde Google Groups | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar