fredag den 14. oktober 2011

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic myös halua jäädä taakse ja on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia muotia tällä hetkellä, 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus mukaan valmistajan nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Microsoft jakelee taikina Nokia ja Samsung, suunnitelmat Mango markkinointi Bonanza vuoden lopussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/14/microsoft-doles-out-the-dough-to-nokia-and-samsung-plans-mango/:


Tiedä, joka rakastaa sitä, kun muut OEM soittaa hänelle iso Poppa? Ballmer, että on kuka. Niin paljon, että hän avasi yhtiön kassaan Nokian ja Samsungin loma Blitz on Mango markkinointi. Pidä kiinni hatut vaikka, se ei ole avoin valtakirja käyttää Redmondin n Gringotts. Mukaan raportin Mobile Magazine, sisällä lähteiden mukaan MS on varattu ₤ 28000000 (noin 44.000.000 dollaria) ja pyrkivät noin ₤ 20 miljoonaa varatut Nokian ensimmäinen Windows Phone 7.5 luurin . Tämä yhteinen markkinointi vaivaa on tiettävästi laajempi laajentaminen yhteistyösopimusten kaikki osapuolet sopivat, varmistaa tulevaisuudessa WP laitteet saavat Media kylläisyyttä he ansaitsevat. Joten pitää silmät auki tulevana talvena. Meillä on sellainen tunne, et voi välttyä kaupallinen hyökkäystä, joka tapauksessa.

Microsoft jakelee taikina Nokia ja Samsung, suunnitelmat Mango markkinointi Bonanza vuoden lopussa alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 14 lokakuu 2011 15:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPowerUser | lähde Mobile Magazine | Lähetä | Kommentit

US Copyright Tsaari Cozied Up To sisältöteollisuuden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dJp-vCJlTzk/us-copyright-czar-cozied-up-to-content-industry:

Nemesisghost kirjoittaa "mukaan sähköpostien kautta saatujen Freedom of Information pyynnöstä, US Copyright tsaari oli tärkeä rooli välitystä sopimusneuvotteluista palveluntarjoajien ja tekijänoikeuksien haltijoiden rangaista tilaajille, joiden IP-osoitteet osallistunut tekijänoikeusrikkomuksiin. Valitse artikkeli:" Asiakirjat osoittavat hallitus oli selvästi ääni suljetuin ovin neuvottelut, vaikka se ei ollut allekirjoittanut historiallisen sopimuksella, joka ei ole varsinainen hallituksen politiikkaa. ... [T] hän viestinnän mukaan monenlaisia ​​virkamiehiä - alkaen varapresidentti Joe Biden sijainen esikuntapäällikkö Alan Hoffman, oikeusministeriö rikollisen Chief Lanny Breuer tekijänoikeuden tsaarin Victoria Espinel - olivat silmukan hyvissä ajoin ennen Accord n ​​paljastus. "Tällaiset takahuoneen vapaaehtoisen tarjoukset ovat melko pelottava, varsinkin koska ne ovat ei tuomioistuinvalvonnan kohteena. Halusin selvittää, mikä rooli Valkoinen talo on ollut neuvotteluissa, mutta valitettavasti OMB (Office of Management ja Budget) jättänyt keskeiset asiakirjoja, jotka olisivat vuodattaneet lisävalaistusta siihen, "Soghoian sanoi kun häneltä kysyttiin, miksi hän pyrki asiakirjoja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ruotsin tilintarkastustuomioistuin viimeistelee vankeustuomion Pirate Bay perustaja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0c2cuMmRB5I/swedish-court-finalizes-jail-sentence-for-pirate-bay-co-founder:

Mightee lähettää tässä ote TorrentFreak: "Tukholman käräjäoikeus langetettu Pirate Bayn perustaja Gottfrid Svartholm saatiin tänään, kun hän epäonnistui saapumatta hovioikeudessa. Svartholm, joka tunnetaan myös nimellä Anakata netissä, ei näy valitusvaiheessa oikeudenkäynnin viimeinen vuonna, koska hänet toimitettiin sairaalaan Kambodžassa ja myöhemmin katosi. Hovioikeus on nyt päättänyt viimeistellä alkuperäistä tuomiota yhden vuoden vankilassa ja sakkoa $ 1,1 miljoonaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Yhdysvaltain tuomari: Samsungin tuotteiden loukkaa Applen design patentteja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/gpBcqV-9fws/samsung-may-face-us-injunction.ars:



Samsung ja Apple olivat liittovaltion tuomioistuimessa Kaliforniassa torstaina riitelevät Applen pyyntö alustava kieltotuomio esto myynti Galaxy tab ja Galaxy S laitteita Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain käräjätuomari Lucy Koh ehdotti, että Samsungin laitteet eivät näytä loukata Applen design patenttia , vaikka hänen lopullinen päätös, odotetaan pian, on vielä annettu.


Samaan aikaan Samsung pyrkimyksiä hyödyntää standardien keskeisiä 3G patentit kieltää myynnin Applen uusin iPhone 4S ovat laskeneet tasaisesti Alankomaat. Hollantilainen tuomioistuin päätti, että standardit sopimukset edellyttävät Samsung neuvottelemaan lisensointi on patentoitua teknologiaa, jota käytetään 3G-tekniikkaan, tasapuolisin, kohtuullisin ja syrjimättömin ehdoin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Google Buzz Buzz-kisaan Away

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TGai_zbQr8Q/google-buzz-buzzing-away:

MrCrassic kirjoittaa "Näyttää siltä, ​​Glory Days Google Buzz on vihdoin päättynyt. Google on ilmoittanut virallisesti päättymisestä tämän palvelun keskittymään Google +. Valitse artikkeli:" Muutaman viikon me sammuttaa Google Buzz ja Buzz API, ja keskittyy Google +. Vaikka ihmiset ilmeisesti pysty luomaan uutta viestiä sen jälkeen, he voivat katsella nykyisiä sisältöä heidän Google-profiilin ja lataa sitä Google Takeout. " Muut tuotteet, kuten Code Search, Google Labsin sivuilla ja Jaiku, myös siitä leikkuulauta.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kongressi, varovainen Amazonin Silk selaimen, vaatii vastauksia yksityisyys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PJGKzT5bZWc/congress-wary-of-amazons-silk-browser-demands-answers-on-privacy.ars:


Kongressi yrittää kietoa sen kollektiivisen pään ympärillä Amazonin uusi Silk selain .


Tällä yksityisyyttä kuulo eilen, Rep Joe Barton (R-TX) ilmaisi järkytyksensä siitä tavasta Silk n "split" design voi suppilo kaikki käyttäjän selaustiedot kautta Amazonin backend palvelimia.


"Työtoverini eilen kertoi, että yksi johtavista Internet-yritykset, Amazon, aikoo luoda omat palvelimensa ja oma järjestelmä ja he tulevat voimaan kaikille joka käyttää Amazonin läpi heidän palvelimelle ja he aikovat kerätä kaikki nämä tiedot kunkin henkilön, joka ei että ilman kyseisen henkilön tiedot. Liika on liikaa. "


Tänään tuli samanlainen laukaus toiselta puolelta käytävällä, jossa Rep Ed Markey (D-MA) hurtti pois kirjeen (PDF) Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos suunnilleen sama tietosuojaongelmia.


"Kuluttajat voivat ostaa uutta tulta lukea '1984 ', mutta he eivät voi ymmärtää, että tablet n" Big Browser "voidaan katsella heidän jokaisen näppäilyn, kun he ovat verkossa" Markey sanoi lausunnossaan. "Koska mobiililaitteiden käyttö, erityisesti tablets, käytön yleistyessä, meidän on varmistettava, että käyttäjän yksityisyyden suoja ja asianmukaiset suojatoimet ovat paikallaan niin, että kuluttajat tietävät jos ja kun heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan käytetään ja mihin tarkoitukseen."


Tätä varten Markey on joitakin kysymyksiä Amazon. Koska yhteistyö puheenjohtaja Congressional Bi-Partisan Privacy Caucus, Markey haluaa tietää lähiviikkoina:



  • Mitä tietoja Amazon aiotaan kerätä tietoa käyttäjien tulta?

  • Miten Amazon aio käyttää näitä tietoja?

  • Miten Amazon välittää yksityisyydensuojapolitiikkaansa tuleen ja Silk käyttäjiä?

  • Jos Amazon aikoo kerätä tietoa sen käyttäjien Internetin selailuun tottumukset, ovat asiakkaat voivat myöntävästi opt in osallistumaan tietojen jakaminen ohjelmaa?


Hyviä kysymyksiä, kaikki, vaikka Amazon on jo osittaisia ​​vastauksia. Yhtiö kertoi meille tulta käynnistää että Silk kerää ja säilyttää käyttäjien tietoja, mutta vain nimettömiksi ja niputettuna. Lisäksi käyttäjät voivat sammuttaa backend Amazon käsittelyä ja ajaa Silk kuin tavallisella Internet-selaimella, jossa liikenne ei kulje Amazonin palvelimilla. Mutta Silk n "split" toiminta näyttää olevan oletuksena (Amazon kertoo se tekee selaamisen Tuli paljon nopeampaa), ja paljon tietoa Amazon voisi olla pääsy on huikea.


Lue kommentteja tähän virkaan





Teamlab n ripustimet käyttää RFID ottamaan ostoksia 21. vuosisadan (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/14/teamlabs-hangers-use-rfid-to-take-shopping-into-the-21st-centur/:


Oletko koskaan kuullut UltraTechnologist ennen? Joo, ei ole meidän, vaan joukko niitä mielikuvituksellisesti monikered seudullamme on rengastanut niiden suunnittelu ja suunnittelun taitoja yhdessä päivittää ostoksia kokemus . Myönnetty niiden Teamlab taidetta kollektiivinen, erä RFID-upotettu ripustimet esitettiin interaktiivinen testi Vanquish, miesten myymälän Japanin uber muodikkaalla Shibuyan kaupunginosassa. Joten, miten nämä uudenaikainen vaateripustimet toimii? Vaatteet nostaa pois telineestä, jonka utelias asiakas lähettää signaalin lähistöllä näyttö, näet kaikkien edessä ja takana esikatsella valitun asu - asennettu mahdottoman kaiverrettuja mallin vartaloa, tietenkin. Teamlab henkarit voidaan käyttää myös manipuloimaan liikkeen kukoistaa soundtrack ja valaistus, vaikka me kuvitella, että voisi saada varsin sotkuinen. Joten, jos lasket itsesi keskuudessa claustrophobes joka ei osaa käsitellä niitä loukkaamatta pukuhuone seinät tai jos yksinkertaisesti ota tyyli vihjeitä photoshopped kuvia täydellisyyttä sitten, hei - tämä Techin sinulle.

Jatka lukemista Teamlab n ripustimet käyttää RFID ottamaan ostoksia 21. vuosisadan (video)


Teamlab n ripustimet käyttää RFID ottamaan ostoksia 21. vuosisadan (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 14 lokakuu 2011 14:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Japani trendit , Teamlab | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 isoveli Nokia C5, mobiili-ja läsnä teille jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjänsä kosketusnäytöllä ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäytön 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteydet, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 megs sisäisiä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta se sisältää standardi 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaaliset verkostot.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 sisältää pääsyn Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokia-puhelimiin. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme aion olla 170 euroa.


Columbus syyttää Mini Ice Age

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tIh39ie-XJI/columbus-blamed-for-mini-ice-age:

DesScorp kirjoittaa "Science News raportoi tarina, joka syyttää vuosisataiset jäähdytys Euroopassa löytö uuden maailman. Tutkijat väittävät, että natiivi autioituminen ja metsäkato oli kahlitseva vaikutus maailman ilmastoon." Puut, joka täytti tämän alueella veti miljardeja tonneja hiilidioksidia ilmakehästä, pienenee lämpöä varaavien kapasiteetti ilmapiiri ja jäähdytys ilmaston, sanoo Richard Nevle, geochemist Stanfordin yliopistossa. " Tarina muistuttaa, että pandemiat Amerikassa olivat mahdollisesti esimerkki ihmisen ilmaston manipulointi edeltäneillä teollisen vallankumouksen, vaikka isotooppi mittauksia käytetään aikana tutkimus on paljon epävarmuutta, joten "että todisteita ei ole ratkaiseva."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






SimLab SQ1: Korean adorably epävakaa robotti koira (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/14/simlab-sq1-koreas-adorably-unstable-robot-dog-video/:


Kun viime pisteet kammottava robotteja, se on hienoa nähdä mekaaninen olento, joka ei näyttämään se polkee sinut kuoliaaksi jos loukatuksi sen polveutuminen. Tämä on SimLab SQ1 rakennuttama Korean ohjelmistoyhtiö kuin Testbed on valtion rahoittama jättiläinen versio kilpailevien AlphaDog . Tauon jälkeen löydät pienen liikkeen kuva SQ1 koomisesti tottering ympärillä. Pyydä nauraa nyt: se ei melkein niin hauska kun se tulee sinulle yöllä.

Jatka lukemista SimLab SQ1: Korean adorably epävakaa robotti koira (video)


SimLab SQ1: Korean adorably epävakaa robotti koira (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 14 lokakuu 2011 04:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Dvice | lähde SimLab | Lähetä | Kommentit

Australian Malls Seuranta Ostajat niiden Phones

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h8MalSRIKpE/australian-malls-to-track-shoppers-by-their-phones:

Fluffeh kirjoittaa "Australian ostoskeskukset seuraa asiakkaiden matkapuhelimiin, kuinka usein he käyvät, joka tallentaa ne pitävät ja kuinka kauan he viipyvät. Yksi nimeämätön Queensland ostoskeskus on ensi kuussa määrä tulla ensimmäinen kansakunta asentaa vastaanottimia, jotka tunnistavat ainutlaatuinen matkapuhelimen radiotaajuus koodit paikantaa sijainnin kahden metrin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Air Force Comments Drone Malware

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E9u8Ssamj64/air-force-comments-on-drone-malware:

wiredmikey kirjoittaa "Air Force virkamiehet ovat paljastaneet lisätietoja haittaohjelmatartunnan jotka vaikuttivat järjestelmiä voidaan hallita laivaston drones at Creech Air Force Base Nevadassa on raportoinut viime viikolla. 24. ilmavoimien ensimmäinen havaittu haittaohjelma - ne luonnehtia "credential Stealer" vastakohtana keylogger alunperin ilmoitettu - ja ilmoittanut Creech Air Force Base virkamiehet 15 syyskuu, että haittaohjelma löytyi kannettavia kovalevyjä hyväksytty tiedonsiirtoon järjestelmien välillä. saastuneet tietokoneet olivat osa maan päällä ohjausjärjestelmä tukee etänä-pilotoidaan ilma (RPA) toimintaa. haittaohjelmia ei ole suunniteltu tiedonsiirtoon tai video tai korruptoituneita tiedostoja, ohjelmia tai tietoja, mukaan Air Force. maadoitusjärjestelmä on erillään flight control system käyttää RPA lentäjät lentää lentokonetta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.