fredag den 14. oktober 2011

Microsoft jakelee taikina Nokia ja Samsung, suunnitelmat Mango markkinointi Bonanza vuoden lopussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/14/microsoft-doles-out-the-dough-to-nokia-and-samsung-plans-mango/:


Tiedä, joka rakastaa sitä, kun muut OEM soittaa hänelle iso Poppa? Ballmer, että on kuka. Niin paljon, että hän avasi yhtiön kassaan Nokian ja Samsungin loma Blitz on Mango markkinointi. Pidä kiinni hatut vaikka, se ei ole avoin valtakirja käyttää Redmondin n Gringotts. Mukaan raportin Mobile Magazine, sisällä lähteiden mukaan MS on varattu ₤ 28000000 (noin 44.000.000 dollaria) ja pyrkivät noin ₤ 20 miljoonaa varatut Nokian ensimmäinen Windows Phone 7.5 luurin . Tämä yhteinen markkinointi vaivaa on tiettävästi laajempi laajentaminen yhteistyösopimusten kaikki osapuolet sopivat, varmistaa tulevaisuudessa WP laitteet saavat Media kylläisyyttä he ansaitsevat. Joten pitää silmät auki tulevana talvena. Meillä on sellainen tunne, et voi välttyä kaupallinen hyökkäystä, joka tapauksessa.

Microsoft jakelee taikina Nokia ja Samsung, suunnitelmat Mango markkinointi Bonanza vuoden lopussa alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 14 lokakuu 2011 15:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPowerUser | lähde Mobile Magazine | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar