fredag den 14. oktober 2011

Onko tupakointi potti antaa sinulle blues? Se voi olla geeneissä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MBInPDjzCSs/does-smoking-pot-give-you-the-blues-it-may-be-in-the-genes.ars:



On ollut useita kiistanalaisia ​​tutkimuksia, jotka ovat sidoksissa pitkäaikainen kannabiksen käyttö eri muodoissa mielisairautta (mukaan lukien vähintään yksi Olemme käsitelleet ). Kuitenkin vaikutukset lyhytaikaiseen käyttöön on yleensä tuntui olevan melko vähäinen. Mutta uusi tutkimus hollanti teens viittaa siihen, että kannabiksen käyttö saattaa olla yhteydessä oireiden alkamisesta depressioon, mutta vain jos Teens tehdä erityinen geneettinen taipumus.


On olemassa useita syitä käsitellä tätä tulosta skeptically. Numerot ovat pieniä, on paljon potentiaalia häiritsevien tekijöiden tilastollinen analyysi käytetään melko harvinaista, ja erityisesti geneettinen variantti on pitkä historia kiistanalainen yhdistysten kanssa eri käyttäytymisen piirteitä. Mutta kirjoittajat validoitu työnsä toisella väestöstä, mikä ainakin viittaa tutkimukseen kannattaa seurannassa.


Laatijat uusi tutkimus osoittaa siellä historian tutkimus tutkii yhdistyksen välillä masennuksen käyttäytymistä ja kannabiksen käyttö, mutta ennätys on ristiriitainen. Sitten he ehdottavat mahdollinen selitys sekaannusta: kannabis voi aiheuttaa näitä oireita, mutta vain ne geneettisesti alttiita reagoida tuolla tavoin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar