søndag den 18. september 2011

Miksi Star Wars olisi jätettävä Fanit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v7NtzpxMlE0/Why-Star-Wars-Should-be-Left-to-the-Fans:

Aguazul kirjoittaa "BBC on mielenkiintoinen ottamaan George Lucus" sekaantuu meidän muistoja: "Fanit Star Wars eivät ole onnellisia. Joku on väärentämisestä niiden elokuvien historiaa." He spekuloida kuka oikeasti omistaa taideteos. Myös taiteilija ei oikeastaan ​​tiedä mitä hän loi, ja työ ei tule "jotain", ennen kuin saat arvoa yleisö: "taiteilija on vain väline hänen tai työstään. " Monet osaltaan Star Wars-trilogian. On Lucas "yli-liioiteltu ajatus oman merkitys prosessissa syystä hän on pysäyttää ihmiset näkemään muokkaamattomassa alkuperäiset?"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Japanissa Microsoft taistelee yhdistyä Kinect

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9jAw1inTfiU/in-japan-microsoft-struggles-to-connect-with-kinect.ars:



TOKYO-Kaikista Tokyo Game Show osallistujille joka vieraili Kinect Booth, yksi Salaryman in painike alas paita erottunut. Hän hyppäsi Dance Keski peli halukkaasti, lentävät ulos hullu liikkuu hänen patentti-nahkakenkiä, kirjaimellisesti menossa harppauksin pidemmälle tanssipeli tarvitaan.


Pieni väkijoukko kerääntyi katsomaan hänen liikkuu. Yhdessä vaiheessa hän teki käsillään edessä Xbox 360 kameran ohjain. Hän teki Kinect näyttää tynnyriä hauskaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Google Wallet Todennäköisesti käynnistäminen Huomenna

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tWiiyvNK1es/:

IMAG0037

Viime viikolla Google posted mahtava teaser video on Google Wallet featuring George Costanza. Vaikutukset: Google Lompakko lopuksi olisi käynnistää pian. Nyt luulemme tietävämme milloin: huomenna.


Kuten näette kuvassa, dokumentointi lähetetään noin kumppaneille jossa 19 syyskuu aloittaa päivä. Olemme kuulleet muilta, että tämä on tarkka. Ja se myös linjassa hienosti NFC World Congress , joka käynnistyy huomenna Ranskan Rivieralla. Google ei ole merkitty puhuja tai näytteilleasettaja tapahtumassa, mutta niiden tärkein yhteistyökumppani MasterCard on virallinen sponsori.


Kokuussa, kun Google Wallet ja tarjoukset olivat aluksi paljastettiin , Google ilmoitti kenttäkokeiden lompakossasi beging välittömästi ja että virallista avaamista tulisi tänä kesänä. Alkuperäinen raportit suunnattu kohti syyskuun 1 Aloita. Teknisesti kesä kestää 22. syyskuuta joten se näyttää Google iskee heidän määräaikaan mennessä muutaman päivän ylimääräistä.


Vaikka tämä on virallista avaamista, itse tuote tulee todennäköisesti vielä varsin rajallinen. Ainoa virallisesti yhteensopiva puhelin on Nexus S 4G, joka on käytettävissä vain Sprint Yhdysvalloissa Google on NFC tarra tuote tuoda kosketa-ja maksa muihin puhelimiin, mutta se ei ole selvää, että valmistuvat käynnistää vai ei . Laitteisto mahdollistaa maksut kauppias lopussa on myös tarpeen. Ja vielä, MasterCard on ainoa virallinen kumppani luottokortilla puolta toistaiseksi. Ehkä Google on enemmän sanottavaa, että huomenna. Mutta edellä dokumentaatio osoittaa yhä PayPass tukevaa Citi MasterCard on ainoa tapa käyttää palvelua nyt.


Se myös järkevää Google päästä Lompakko siellä nyt ennen seuraavaa lippulaiva Android puhelin, Nexus Prime, käynnistää ensi kuussa. Sekin on NFC ominaisuudet rakennettu ja tuo Lompakko toiminnallisuutta paljon suurempi Verizon asiakaskunta.













Yritys: Google

Kotisivu: google.com

Perustamispäivä: 09 heinäkuu 1998








Tiny infrapuna LEDit löytäisi kodin ohut multitouch-näytöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/tiny-infrared-leds-could-find-a-home-in-ultra-thin-multitouch-sc/:

Osram Opto Semiconducters

Nimisen yhtiön Osram Opto Semiconductors on luonut uuden infrapuna LED, jota voidaan käyttää yhdessä ilmaisimet luoda erittäin ohut kosketusnäyttö. Olemme nähneet infrapuna käytetään kosketusnäyttöä ennen Lähinnä Microsoftin Surface ja viime e-lukijoita Barnes & Noble ja Kobo . Mutta, Osramin ratkaisu on monimutkainen tarpeeksi työtä multitouch tablet, samalla kun tilaa säästävä zForce . Vain 0.45mm pitkä diodit ja anturit voidaan helposti ahdetaan kehys toimii näytöllä ja siemailla vain 35mW aikana säännöllisessä käytössä. Nyt yritys vain on vakuuttaa joku laittaa pienen IREDs tuotteissaan.

Tiny infrapuna LEDit löytäisi kodin ohut multitouch näytöt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 17:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Piraattipuolue Voittoja Seat Berliinissä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7DEJanF27QQ/Pirate-Party-Wins-Seat-In-Berlin:

Nimetön lukija kirjoittaa "Piraattipuolue sai ensimmäisen paikan Berliinin valtiollisissa vaaleissa lähes 9% äänistä. Valitse artikkeli:" Saamme oikeus työhön, "Top Pirate ehdokas, Andreas Baum kertoi ZDF tv. "Tämä on uutta meille." ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony julkaisee XBA tasapainoinen ankkuri kuulokkeet, yksitoista kertaa yli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:


Tämä huimaavaa array saattaa tuntua Overkill, mutta Sonyn Premium "Experience Balanced Armature" (XBA) "puhelimet ovat tarkkaan kohdennettuja eri hintaluokissa ja eri kuuntelija. Sinulla lähtötason XBA-1 sisältää yhden koko äänialueen kattava ohjain. Lisää bassokaiutin isommille basso ja saat XBA-2. XBA-3 myös puristaa vuonna diskanttielementti korkea-taajuus perkiness, kun taas XBA-4 krs kaiken pois Super bassokaiutin. Jokainen pari on myös älypuhelin hengen kanssa inline valvonta, merkitään IP-pääte. Lisäksi siellä on kolmikko yhden kuljettajan asiantuntijat: vaimentava XBA-NC85D, urheilullinen XBA-S65 perus vedeneristys hiki ja sade sekä Bluetooth XBA-BT75. On epäselvää, milloin nämä osuu meidän pallonpuoliskolla, mutta me tarkastelemme marraskuinen julkaisu Hong Kong ja Taiwan, joiden hinnat vaihtelivat 3000 14000 TWD ($ 100 $ 475), mallista riippuen. Tarvitsetko tarkemmin? Olemme tuote Pics ja info dioja alle kohteliaisuus meidän Bros klo Engadget kiinalainen.





Sony julkaisee XBA tasapainoinen ankkuri kuulokkeet, yksitoista kertaa yli alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



"Mitä Was Here" projekti lisää ripaus historiaa lisätyn todellisuuden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/what-was-here-project-adds-a-pinch-of-history-to-augented-real/:


Niin, se toimii sellaisenaan. Voit kaivaa muinaisen kuvat - muutaman sukupolven ennen, tai edes muutama vuosikymmen sitten - scan 'em, ja tag heidät kuuluvan aseman Google Maps. Sitten ihmiset jotka vierailevat "What Was Here" projektin verkkosivuilla tai ladata iOS app (kaikki liittyy alla) voi nähdä, millaisen maailman he olisivat elää jos Uncle Rico aika kone todella toiminut. "Kurssi, aloite tarvitsee sinua, ja voit osallistua, jos se on kopioitava menestys, joten olimme suosittelemme mitä on jäljellä teidän viikonloppuna osallistua. Ja sitten lähettää äitisi "ajattelen sinua" kirjeen käyttäen erittäin kartta olet parantamiseen . Kuka sanoi retro oli retro, anyway?

"Mitä Was Here" projekti lisää ripaus historiaa lisätyn todellisuuden perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 16:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Mitä siellä oli , iTunes | Lähetä | Kommentit

Upea intervallikuvaus Maan ISS: ltä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vgeZRnxOW4/Stunning-Time-Lapse-of-the-Earth-From-the-ISS:

Bad tähtitieteilijä kirjoittaa "Tiede kouluttaja James Drake otti 600 vielä kuvia International Space Station, koska se kiersi maapallon, ja loi upeita time-lapse animaatiota ulos niistä. On oltava nähtävissä arvostaa, myrskyjä ja kaupungit lentää ohi alle Amazing selkeys. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Masterpiece: Tony Hawk Pro Skater 2 Dreamcast

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KEpLS-Lq0pg/masterpiece-tony-hawk-2-for-the-dreamcast.ars:



On vaikea puhua tärkeistä pelejä ilman sukeltaa osaksi ruma maailmaan omaelämäkerta, mutta uskon vahvasti parhaat pelit ovat niitä, jotka ovat tärkeitä paitsi maailmaan pelaamista, mutta myös omaa kehitystä. Nimikkeitä, jotka risteävät Nyt kun sekä teollisuuden ja elämämme muuttui aina olemaan niitä, me resonoi, ja siksi Masterpiece sarja voi olla osuma ja neiti lukijoille. Jotkut ihmiset jakavat että ajoitus kanssa kirjoittajat, jotka ovat ottaneet lohkea erityisesti otsikko, toiset eivät.


Tony Hawk on peli löysin kellarista hyvä ystäväni Scott taloon, ja yritin sitä vain siksi, että hänen veljensä on jättänyt sen on PlayStation. Scott ja minä oli tarkoitus tehdä jotain, joka päivä, mutta päädyin pelaaminen tuntikausia, jopa löytää itseni yksin Scottin kellarissa. Loppuun mennessä päivä, minulla oli oma kopio.


Pelit joskus kestää tunteja upottaa koukut meille, mutta Tony Hawk oli ensimmäinen peli, joka pystyi tekemään jopa clumsiest tyhmät uskovat, että skeittaus oli hauskin mitä mahdollisesti on. Tony Hawk oli rytmipeli kauan ennen Guitar Hero tuli pitkin, kun alkoi naulata temppu jälkeen temppu, peli ja ohjain kadonnut. Oli vain sinä ja ilmaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





99 dollaria kosketusalustan palaa HP: n Työsuhde-osto-ohjelman Päällä 28 syyskuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AMH3Gbm_G5c/:

john-biggs-touchpad-1

Se ei ole kovin usein pääsen kirjoittamaan, että se on hyvä päivä olla HP työntekijä. Mutta se ei myöskään ole jokapäiväistä, että HP työntekijöille tarjotaan joitakin viime hiirilevyjä.


Yhtiö on asetettu vapauttaa lopullisen erän 99 dollaria / 149 dollaria HP Tasohiirien työntekijöille alkaen 28 syyskuu klo 09:00 PDT. Tämä on per Sain sähköpostia HP: n työntekijä (upotettu jälkeen hypätä), jossa todetaan Tasohiirien ovat saatavilla saapumisjärjestyksessä palvella perusteella ja työntekijät ovat vain voivat ostaa yhden kosketusalustan - jota jotkut todennäköisesti luettelo eBay jossa hiirilevyjä Tällä hetkellä myy yli 200 dollaria. Auringon laskevan kosketusalustalle elämää ja HP ​​on todennäköisesti valmis siirtymään eteenpäin, perusteellisesti polttivat heidän uskaltautuvat maa iPad.


Tämä tulee, kuten sähköpostin, koska HP on "clearing luettelointia ja alasajosta tuotantotoiminnan." HP aiemmin peruuttanut kosketuslevy ja saa vähittäismyyjät puhdistuma ne ulos ällistyttävä hinta: $ 99 16GB ja $ 149 for 32GB. Myymälät loppuunmyyty lähes yhdessä yössä, joten noin toiveikas, että HP vapauttaisi toisen erän. Valitettavasti Sain sähköpostia ei kerro muita kosketusalustan vähittäismyynti vaikka haluaisin kiinnittää huomiota Best Buy, Amazonin ja HP: n verkkosivuilla päivää ennen ja jälkeen 28. päivä. Se on niin paljon.















Kosketusalusta toimii kuin mikään muu tablet. Sen avulla käyttäjät voivat liikkua edestakaisin apps, katso liittyvä toiminta ryhmitellään automaattisesti pitää asiat järjestyksessä, vastata puheluihin ja tekstejä HP Pre3 älypuhelimissa Jaa sivustot muiden HP webOS laitteita, kokemusta enemmän web Adobe Flash Player 6 ja 7 . Kosketusalusta tablet sisältää olennaista tuottavuus apps oikeus kättelyssä. Käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä kollegojen kanssa Google Docs tai Box.net, tulostaa langattomasti yhteensopiviin verkossa HP tulostimet, ...









Sequoia n Doug Leone: We Are "Thrilled" olla sijoittajille väri, 'pysy' For Pivot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mSTuKBoo6d0/:

color

Ei ole mikään salaisuus, että siellä on ollut suuri määrä polemiikkia väri, valokuvien jakamiseen App että käynnisti aiemmin tänä vuonna on 41.000.000 dollaria vuonna rahoitusta Sequoia Capital, Bain Capital, ja Silicon Valley Bank (Sequoia ilmeisesti laittaa 25 miljoonan dollarin). Väri debyytti oli yksi kaikkein aggressiivisesti käynnistää tech maailma on nähnyt viime vuoden aikana, ja siitä lähtien yritys on vaivannut kanssa Executive lähtöä , ja kamppailee tuote . Sequoia kumppani Doug Leonessa , joka istuu väri hallituksessa ja johti investointien istui kanssamme viime viikolla TechCrunch Häiritä puhua siitä, mitä hän viittaa hänen mielenkiintoisimmista investoinnit viime vuonna (hän alkaa puhua väri on 4 minuutin merkin video alla).


Leone sanoo väri ja sen perustaja Bill Nguyen , Käynnistys on "intohimoinen perustaja, joka oli kovaa käyttöönotto tuote, ei osunut markkinoille tai sonnien-eye", hän sanoo rehellisesti. "Mutta anna minulle yrittäjä, paljon rohkeutta, gusto ja joka toistetaan nopeasti, ja minä takaisin, että henkilö päivittäin ulos."


Selvästi Leonessa ei ole pahoillaan hänen investointeja. Mutta hän myös myöntää, että asiat meni vikaan käynnistää väri. Hän paljasti, että Sequoia investoinut ainoastaan ​​kolme päivää ennen suunniteltua käynnistämistä väri, ja että debyytti App oli joitakin heikkoja kohtia.


Hän sanoo kielteiset paina Color sai aloituksen jälkeisessä-"Pääsyy yritys on saanut kyseisen palautteen johtuu suuri splash ilmoituksen kanssa ei paljon näytettävää se varhain." Hän lisää, että Nguyen ja hänen tiiminsä ovat iteroimalla julkisuudessa, mikä on erityisen vaikea käynnistyksen.


Mutta Leone näyttää edelleen nouseva väri tulevaisuudesta. Hän sanoi, että Sequoia on "innoissaan" olevan yhtiön sijoittajista, ja varoittaa meitä "pysy kuulolla, mitä väri on hihassaan." Hän viittaa Blue, joka on väri seuraava projekti . Meillä ei ole liikaa yksityiskohtia siitä, mitä Blue on, mutta tiedämme, että se on uusi Mobile App syvä siteet osaksi Facebook-valokuvia. Voisimme löytää lisää tämän tulevan viikon Facebookin Developer Conference F8 .


Nguyen on tunne valtavia määriä paineen kanssa tämän tulevan käynnistää. Väri kohtalo voisi olla sidottu Blue. Yksi epäonnistunut tuote on hyväksyttävää, mutta kaksi epäonnistui tuotteita voi olla kova mistään käynnistyksen (jopa 41.000.000 dollaria vuonna Tausta) ja toipuminen. Leone oikeastaan ​​kertoi haastattelun jälkeen, että hän on testannut Color uusi tuote ja sanoi "se on niin ihmeellinen." Selvästi hän on puolueellinen, mutta positiivisuus hän on yrityksen koko saa minut ajattelemaan, että mitä tahansa väri ei ole hihassaan voisi olla vakuuttava. Me toivottavasti löytää lisää tällä viikolla.


Viikonloppu Watch Round Up

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5ncA_pZYRds/:

Montblanc-Timewalker-TwinFly-17

Ajaton Timewalker päässä Montblanc saa fantastisen uuden liikkeen kokonaan tehty in-house by Montblanc Sveitsissä. On Timewalker TwinFly Chronograph ja se on katettu ja tarkistetaan täällä in DLC päällystetty titaani.


Olemme aina rakastanut No nonsense työkalu-vahti lähestymistapa että Sinn käyttää tehdessään kellojen. Ultra Durable ja hieman retro, Sinn EZM 10 on uusi lippulaiva Pro käyttää katsella brändiä haluamme yksi.


Tutustu näihin high-end ainoa laatuaan ihmeitä . 2011 Vain Watch hyväntekeväisyys huutokaupassa on tulossa pian, noin 40 ainutlaatuista uutta kellot maailman parhaita tuotemerkkejä.


Meidän suosikki ulkona katsella linja on Casio Pro Trek (entinen Pathfinder). Uutta sininen ja musta, digitaalinen ja analoginen PRW-5000Y saa katsella ja tarkistaa täältä .