søndag den 18. september 2011

CyanogenMod 7-päivitys tuo WiFi, ääni ja kiihtyvyysmittari tukea kosketusalustan (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/cyanogenmod-7-update-brings-wifi-sound-and-accelerometer-suppor/:




Voi, että - HP: n webOS voi olla yksi kokeneimpia tablet käyttöjärjestelmiä olemassa, mutta pysyvästi pysähtynyt markkinoilla, CM-tiimi on päättänyt, että tulipalo myynti kosketusalustan olla parempi käynnissä Android. Tiedätkö, mistä pitkällä aikavälillä. Kaikki pilaileva syrjään, miehistö on jytinä jalkakäytävälle uuden (ja huomattavasti parempi ) CyanogenMod 7 Android, tällä rakentaa antamalla toimintaa WiFi pääsy Android Market, audio (vaikkakin hieman nopea) ja operatiivinen kiihtyvyysanturi. Ei ole mitään koodia vapautuu vain vielä - joukkueen edelleen työtä teurastaa mainitun Hamsterdance vaikutus - mutta voit saalis vilkaista kaikesta toiminnassa yläpuolella.

CyanogenMod 7-päivitys tuo WiFi, ääni ja kiihtyvyysmittari tukea kosketusalustan (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Liliputing , Netbook uutiset | lähde greentheonly (YouTube) , RootzWiki | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar