søndag den 18. september 2011

Google Wallet Todennäköisesti käynnistäminen Huomenna

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tWiiyvNK1es/:

IMAG0037

Viime viikolla Google posted mahtava teaser video on Google Wallet featuring George Costanza. Vaikutukset: Google Lompakko lopuksi olisi käynnistää pian. Nyt luulemme tietävämme milloin: huomenna.


Kuten näette kuvassa, dokumentointi lähetetään noin kumppaneille jossa 19 syyskuu aloittaa päivä. Olemme kuulleet muilta, että tämä on tarkka. Ja se myös linjassa hienosti NFC World Congress , joka käynnistyy huomenna Ranskan Rivieralla. Google ei ole merkitty puhuja tai näytteilleasettaja tapahtumassa, mutta niiden tärkein yhteistyökumppani MasterCard on virallinen sponsori.


Kokuussa, kun Google Wallet ja tarjoukset olivat aluksi paljastettiin , Google ilmoitti kenttäkokeiden lompakossasi beging välittömästi ja että virallista avaamista tulisi tänä kesänä. Alkuperäinen raportit suunnattu kohti syyskuun 1 Aloita. Teknisesti kesä kestää 22. syyskuuta joten se näyttää Google iskee heidän määräaikaan mennessä muutaman päivän ylimääräistä.


Vaikka tämä on virallista avaamista, itse tuote tulee todennäköisesti vielä varsin rajallinen. Ainoa virallisesti yhteensopiva puhelin on Nexus S 4G, joka on käytettävissä vain Sprint Yhdysvalloissa Google on NFC tarra tuote tuoda kosketa-ja maksa muihin puhelimiin, mutta se ei ole selvää, että valmistuvat käynnistää vai ei . Laitteisto mahdollistaa maksut kauppias lopussa on myös tarpeen. Ja vielä, MasterCard on ainoa virallinen kumppani luottokortilla puolta toistaiseksi. Ehkä Google on enemmän sanottavaa, että huomenna. Mutta edellä dokumentaatio osoittaa yhä PayPass tukevaa Citi MasterCard on ainoa tapa käyttää palvelua nyt.


Se myös järkevää Google päästä Lompakko siellä nyt ennen seuraavaa lippulaiva Android puhelin, Nexus Prime, käynnistää ensi kuussa. Sekin on NFC ominaisuudet rakennettu ja tuo Lompakko toiminnallisuutta paljon suurempi Verizon asiakaskunta.













Yritys: Google

Kotisivu: google.com

Perustamispäivä: 09 heinäkuu 1998








Ingen kommentarer:

Send en kommentar