søndag den 18. september 2011

Sequoia n Doug Leone: We Are "Thrilled" olla sijoittajille väri, 'pysy' For Pivot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mSTuKBoo6d0/:

color

Ei ole mikään salaisuus, että siellä on ollut suuri määrä polemiikkia väri, valokuvien jakamiseen App että käynnisti aiemmin tänä vuonna on 41.000.000 dollaria vuonna rahoitusta Sequoia Capital, Bain Capital, ja Silicon Valley Bank (Sequoia ilmeisesti laittaa 25 miljoonan dollarin). Väri debyytti oli yksi kaikkein aggressiivisesti käynnistää tech maailma on nähnyt viime vuoden aikana, ja siitä lähtien yritys on vaivannut kanssa Executive lähtöä , ja kamppailee tuote . Sequoia kumppani Doug Leonessa , joka istuu väri hallituksessa ja johti investointien istui kanssamme viime viikolla TechCrunch Häiritä puhua siitä, mitä hän viittaa hänen mielenkiintoisimmista investoinnit viime vuonna (hän alkaa puhua väri on 4 minuutin merkin video alla).


Leone sanoo väri ja sen perustaja Bill Nguyen , Käynnistys on "intohimoinen perustaja, joka oli kovaa käyttöönotto tuote, ei osunut markkinoille tai sonnien-eye", hän sanoo rehellisesti. "Mutta anna minulle yrittäjä, paljon rohkeutta, gusto ja joka toistetaan nopeasti, ja minä takaisin, että henkilö päivittäin ulos."


Selvästi Leonessa ei ole pahoillaan hänen investointeja. Mutta hän myös myöntää, että asiat meni vikaan käynnistää väri. Hän paljasti, että Sequoia investoinut ainoastaan ​​kolme päivää ennen suunniteltua käynnistämistä väri, ja että debyytti App oli joitakin heikkoja kohtia.


Hän sanoo kielteiset paina Color sai aloituksen jälkeisessä-"Pääsyy yritys on saanut kyseisen palautteen johtuu suuri splash ilmoituksen kanssa ei paljon näytettävää se varhain." Hän lisää, että Nguyen ja hänen tiiminsä ovat iteroimalla julkisuudessa, mikä on erityisen vaikea käynnistyksen.


Mutta Leone näyttää edelleen nouseva väri tulevaisuudesta. Hän sanoi, että Sequoia on "innoissaan" olevan yhtiön sijoittajista, ja varoittaa meitä "pysy kuulolla, mitä väri on hihassaan." Hän viittaa Blue, joka on väri seuraava projekti . Meillä ei ole liikaa yksityiskohtia siitä, mitä Blue on, mutta tiedämme, että se on uusi Mobile App syvä siteet osaksi Facebook-valokuvia. Voisimme löytää lisää tämän tulevan viikon Facebookin Developer Conference F8 .


Nguyen on tunne valtavia määriä paineen kanssa tämän tulevan käynnistää. Väri kohtalo voisi olla sidottu Blue. Yksi epäonnistunut tuote on hyväksyttävää, mutta kaksi epäonnistui tuotteita voi olla kova mistään käynnistyksen (jopa 41.000.000 dollaria vuonna Tausta) ja toipuminen. Leone oikeastaan ​​kertoi haastattelun jälkeen, että hän on testannut Color uusi tuote ja sanoi "se on niin ihmeellinen." Selvästi hän on puolueellinen, mutta positiivisuus hän on yrityksen koko saa minut ajattelemaan, että mitä tahansa väri ei ole hihassaan voisi olla vakuuttava. Me toivottavasti löytää lisää tällä viikolla.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar