søndag den 18. september 2011

Astumassa Polaroid Matrix klo Maker Faire (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/stepping-into-the-polaroid-matrix-at-maker-faire-video/:


Joskus se on yksinkertaisin kysymyksiä, jotka johtavat tärkein uudistus - Toisinaan se on enemmän, että he ovat vain pelkkää hauskaa vastata. Ota yksi kysyi Grand Rapids, MI-taiteilija, Sam Blanchard: mitä Wachowskin veljesten luoti-ajan vaikutus näyttää, oli se kuvattiin, eli 20 Polaroids sijaan huone täynnä kalliita digitaalisia laitteita? Vastaus luonnollisesti löytyy Polaroid Matrix, ympyrä kameroita esillä Maker Faire New Yorkissa tänä viikonloppuna. Kickstarter menestystarina järjestää kameroita ympyrä - Aihetta voidaan istui keskellä, tai kamerat voidaan suunnata ulospäin, ottaa panoraama ympäristöön. Kun rig on potkut, kamerat tekevät että tutut Polaroid lämmetä Hum - kertaa 20. Varsinainen kuvaaminen tapahtuu lähes silmänräpäyksessä, 20 vilkkuu. Valokuvaaja kävelee ympyrää ja kerää 20 kuvaa, jotka on sidottu valokuvaus flippialbumia. Tsekkaa video Polaroid Matrix toiminnassa, kun hyppää.

Jatkaa lukemista astumassa Polaroid Matrix klo Maker Faire (video)


Astumassa Polaroid Matrix klo Maker Faire (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 20:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar