søndag den 18. september 2011

Samsung countersues Apple Australiassa, väittää iPhone / iPad 2 rikkoa sen patentteja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/samsung-countersues-apple-in-australia-claims-iphone-ipad-2-v/:

Man. Jännittäviä juttuja, täällä. Tavaraa kuten lakimiehet huutaa toisiaan vaihteli maanosien koska "teidän juttuja näyttää liikaa mun teoreettinen juttuja." Pitkä, kelaus ja yhä turruttavaa taistelu välillä Samsung ja Apple on ottanut jälleen uuden käänteen Australia, entisen läpsiminen jälkimmäinen rohkean countersuit. Mukaan Wall Street Journal, Sammy mielestä iPhone ja iPad 2 sekä "rikkoa useita langattoman teknologian patentteja hallussaan Samsung." Tiedottaja Nam Ki-Yung totesi seuraavaa: "puolustamaan immateriaalioikeuksia, Samsung teki rajat vaatimus Applen rikkoo Samsungin langattoman teknologian patentteja." Puku on jätetty vain päivää / viikkoa ennen päätöstä päättää tuleeko Galaxy tab 10.1 voidaan myydä laillisesti Down Under ja liittyviä uutisia, Samsung on myös houkutteleva hiljattain tuomion takaisin Saksaan. Jos joskus maailmassa tarvitaan out-of-tuomioistuimen ratkaisu ...

Samsung countersues Apple Australiassa, väittää iPhone / iPad 2 rikkoa sen patentteja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 13:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar