søndag den 18. september 2011

Masterpiece: Tony Hawk Pro Skater 2 Dreamcast

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KEpLS-Lq0pg/masterpiece-tony-hawk-2-for-the-dreamcast.ars:



On vaikea puhua tärkeistä pelejä ilman sukeltaa osaksi ruma maailmaan omaelämäkerta, mutta uskon vahvasti parhaat pelit ovat niitä, jotka ovat tärkeitä paitsi maailmaan pelaamista, mutta myös omaa kehitystä. Nimikkeitä, jotka risteävät Nyt kun sekä teollisuuden ja elämämme muuttui aina olemaan niitä, me resonoi, ja siksi Masterpiece sarja voi olla osuma ja neiti lukijoille. Jotkut ihmiset jakavat että ajoitus kanssa kirjoittajat, jotka ovat ottaneet lohkea erityisesti otsikko, toiset eivät.


Tony Hawk on peli löysin kellarista hyvä ystäväni Scott taloon, ja yritin sitä vain siksi, että hänen veljensä on jättänyt sen on PlayStation. Scott ja minä oli tarkoitus tehdä jotain, joka päivä, mutta päädyin pelaaminen tuntikausia, jopa löytää itseni yksin Scottin kellarissa. Loppuun mennessä päivä, minulla oli oma kopio.


Pelit joskus kestää tunteja upottaa koukut meille, mutta Tony Hawk oli ensimmäinen peli, joka pystyi tekemään jopa clumsiest tyhmät uskovat, että skeittaus oli hauskin mitä mahdollisesti on. Tony Hawk oli rytmipeli kauan ennen Guitar Hero tuli pitkin, kun alkoi naulata temppu jälkeen temppu, peli ja ohjain kadonnut. Oli vain sinä ja ilmaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar