søndag den 18. september 2011

Dean Kamen tiedostot patenttihakemuksen puhallettava, valaistu tuulivoimala

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/dean-kamen-files-patent-application-for-an-inflatable-illuminat/:


Ilmatäytteiset tuulivoimaloita ei voi täysin uusi idea, mutta tuottelias keksijä Dean Kamen on yksityiskohtaisia ​​yksi hieman erilainen lajitella äskettäin julkaistun patenttihakemuksen. Lisäksi tuottaa energiaa yleiseen käyttöön, turbiini voisi myös valtaan joukko LED adorning turbiinin itse, joita voitaisiin käyttää näyttämään mainoksia tai muita tietoja käyttäen pysyvyys visio vaikutus. Sovellus jopa ehdottaa, että useita turbiinit voitaisiin yhdistää yhteen ja synkronoidaan muodostaa yksi suuri mainostaulu. Tietenkin se on edelleen vain, että patenttihakemus - mutta ne luokitellaan Kamen n DEKA yritys, joten se ei voi olla aivan yhtä kaukana todellisuudesta kuin eräät muut sovellukset.

Dean Kamen tiedostot patenttihakemuksen puhallettava, valaistu tuulivoimala alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 18:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink New Scientist | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar