søndag den 18. september 2011

Joel Tenenbaum velkaa RIAA +675.000dollari uudesti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/690OirhpPds/joel-tenenbaum-owes-the-riaa-675000again.ars:


Joel Tenenbaum, Bostonin yliopiston opiskelija, jonka tiedostonjako-taipumuksiaan sai hänet haastoi suurten levy-yhtiöiden, velkaa heille 675,000 dollari. Uudelleen.


Tenenbaum oikeudenkäynti, toinen tällainen tiedostonjako-oikeudenkäyntiä maassa, päättyi 675.000dollari tuomaristo tuomiota häntä vastaan. Tuomari Nancy Gertner leikata palkinto 67.500 dollari , samaa kulkureittiä leimahti ensimmäinen tuomari kuulla tapauksessa, mutta yksi ratkaiseva ero: sen sijaan luottaa "remittitur", jossa tuomari voi yksinkertaisesti laskea raha määrää Jury-palkinnon, Gertner meni oikeutta perustuslakiin. Palkinto oli niin tähtitieteellisiä, hän sanoi, että se rikkoi Yhdysvaltain perustuslain ja oli vähennettävä. (67.500 dollari oli peräti Tuomarina Gertner sanoi oli sallittua.)


Levyteollisuus valittanut tästä päätöksestä; aikaisin perjantai-iltana he voittivat kierroksella. Ensimmäinen Circuit Court of Appeals sovittu (PDF) että tuomari Gertner oli hypännyt perustuslaillinen kysymys liian nopeasti. Vaikka valituselin tuomarit suosiotaan hänelle käsittelyä oikeudenkäynnissä, he kirjoittivat, että Gertner "olisi pitänyt harkita ei-perustuslaillinen kysymys remittitur, joilla voi olla vältetään kaikkia perustuslaillisia asianmukaista kysymys ja hoitaja kysymyksiä. Had tuomioistuin määräsi remittitur tietyn määrän , Sony olisi silloin ollut valinnanvaraa. se olisi voinut hyväksyä alennettu palkinnon. Tai se olisi voinut hylätä remittitur, jolloin uusi oikeudenkäynti olisi kiistoihin. "


Vain jos remittitur pystynyt ratkaisemaan tapaus olisi Gertner olla perusteltua siirrytään suurempiin kysymys vastaisuus.


Remittitur ei onnistu ensimmäisellä tiedostonjako-oikeudenkäynnin kohde, Jammie Thomas-Rasset Minnesotassa. Kolmen täyden tutkimuksissa ja kaksi oikeudellista ohitukset, tuomari Michael Davis vihdoin perustuslaillinen kysymys ja julisti palkinnon vastaan ​​Thomas-Rasset hyväksyttävää. Tästä päätöksestä on nyt valitettu.


Saatamme hyvinkin nähdä saman asian kanssa Tenenbaum oikeusjuttu, mutta nyt alkuperäinen +675,000dollari tuomio on palautettu.


Muutoksenhaku tuomioistuin vihjasi, että vaikka päätös oli menettelyllisesti oikea, se ei tue tällaista kovia rangaistuksia Tenenbaum. "Olemme sanoa, että tämä tapaus herättää huolta soveltamista Copyright Act jonka kongressi voi olla hyvä tarkastella," kirjoitti tuomareita.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar