søndag den 18. september 2011

Samsung Illusion saa kuvassa on Verizon, vakuuttavat meille se ei ole juttu mielikuvituksemme

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/samsung-illusion-gets-pictured-on-verizon-convincing-us-its-no/:


Emme voi laittaa kaikki päämäärämme on Verizon LTE mallisto , ettemme unohda, että siellä on runsaasti 3G-puhelimet, jotka tarvitsevat jonkin verran huomiota liikaa. Kuvassa yllä on vuotanut kuva Samsung Illusion, tiedetään myös jotkut Viper tai SCH-I110 , mahdollisesti alemmilla Android-laitteen kanssa Gingerbread. On vaikea määritellä enää kovaa tietoja laitteesta, kuten osien sisällä puhelin näyttää olevan vielä enemmän hallusinaatio kuin puhelimen itse, spekulointia, mutta osoittaa ainakin 800MHz CPU, 480 x 320 HVGA pienempiä näytön näytön ja muutaman ympäristöystävällinen ominaisuuksia (kuten sen kestävän tuotesertifioinnista). Suostutteli vielä? Joo, emme usko.

Samsung Illusion saa kuvassa on Verizon, vakuuttavat meille se ei ole juttu mielikuvituksemme alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 00:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Flickr | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar