søndag den 25. september 2011

Roikkuen Kitka: joitakin ajatuksia Facebookin f8

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1WNDh8G4xdY/:

zuckerberg

Se on ollut yli 72 tuntia, koska Facebook ensimmäinen debytoi sarjassa uraauurtavia uusia ominaisuuksia F8, joka on koko ajan minun täytyy ennustaa yhtiön pitkän aikavälin näkymät, miten se uudistaa web, ja hinnoittelu väistämätöntä IPO.


Okei, ehkä ei. Mutta se on antanut minulle aikaa yrittää ominaisuuksia pois, toisin kuin perustaa minun vaikutelmia pois Facebookin taitavasti Keynote-esityksiä. Ja vaikka monet näistä on luonnollisesti paljon potentiaalia, käytännössä olen löytää niitä sekoittaa (tai joissakin tapauksissa suorastaan ​​ärsyttävä) laukku.


Sosiaalinen Overlubrication


Yksi iso julkistuksia F8 jotain nimeltään kitkaton jakamiseen. Tässä GIST: Facebook annan kolmannen osapuolen sivustojen ja-sovellusten integroida mitä tehokkaammin jakaa firehose. Laita se päälle, ja kaikki mitä tehdä App jaetuksi omalla Facebook-ystäviä.


Koska Facebook toimitusjohtaja Mark Zuckerberg selittää hänen keynote, ajatus on, että monet ihmiset eivät jakamista niin usein kuin ne voisivat olla, koska siellä on kitkaa mukana klikkaamalla kaikki ne "Jaa" valintaikkunoissa. Siksi termi kitkaton jakaminen: vierailet sivustossa tai App, aktivoida jakaminen kerran, ja olet valmis. Kaikki sinun tuosta App saa automaattisesti jakaa, ja voit aina kytkeä se pois päältä, jos päätät pitää toimintaa yksityiset. Aika näppärä, eikö?


Olen huolissani tämän uuden, kitkattomien jakaminen, on että se ei oikeastaan ​​päästä eroon kitka ollenkaan - se vain siirtää sen. Kun ennen minun pitäisi käyttää jonkin verran vaivaa (vaikkakin minimaalinen määrä) on selvästi jakaa pala sisällön, tämän uuden vaivatonta jakamista aion käsitellä kalvava tunne takana pääni ihmettelevät, jos todella haluan artikkelissa olen juuri napsauttanut jaettavaksi ystävien kanssa. Mielestäni sana, joka on stressiä, tai ehkä ahdistusta. Jotka luetaan muotoja kitka teokseni.


Toisin sanoen, jossa on vanhan koulun jakamiseen, ainoa todellinen potentiaali haittapuoli on se, että minä unohda kertoa jotain, ystäväni olla kiinnostunut. Big hihkaista. Tämän uuden, voideltu jakaminen, henkinen raukeaa voisi päätteeksi minun jakaa jotain moukkamainen kavereiden kanssa. Joka riippuen siitä, kuka Facebook "ystävät" ovat ja sinun ammatti, voisivat oikeastaan ​​väliä.


Myönnettäköön, että tullaan sovelluksia ja sivustoja, jotka ihmiset ovat valmiita vapaasti osake epäröimättä - haluat olla kovan paineen löytää monia tarinoita haltuunsa Economist että olisit nolostuttaa jakaminen (miksi kyllä, minä ei viettää iltapäivän lukemalla Argentiinan kaupan rajoituksia). Mutta on paljon valtavirran sivustoja, jotka toimivat uutisia aiheista, et ehkä halua syndikoidun pomollesi tai perheenjäseniä. Asiat kuten huumeiden laillistamista. Tai sukupuoli (ack!). Tai Jersey Shore. Mikä tarkoittaa muun yksityisyyttä takaisku saattaa olla nurkan takana.


Tiedän, tiedän - lehdistö (minä mukaanlukien) on itkenyt foul yli Facebookin yksityisyys-strippaus ominaisuudet monta kertaa ennenkin, ja valtaosa sen käyttäjät ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että he vain välitä. Mutta ominaisuus, että enemmän siihen, että heidät ambivalentti kuin minä Facebookiin tiedä mitä sen käyttäjien mielestä sosiaalisesti hyväksyttävää. Ehkä tämä on aika he ylitti rajan, ehkä se ei ole - suuntaan tai toiseen, me tulemme näkemään paljon Uutisartikkeleita kitkattomalla jakamista ja todennäköisesti myös joitakin kirjeitä kongressille.


Jos ei muuta, varmaan varoitusmerkkejä aiheesta "Hyväksy" dialogi tätä ominaisuutta saa paljon näkyvämmin lähikuukausina. Tutustu alla - he eivät juuri menossa ulos niiden tapa huomauttaa, että tämä on Shari


Murata haluaa ottaa sohvalla perunat kädestä ja tehdä kaukosäätimen twist

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/murata-wants-to-take-couch-potatoes-by-the-hand-and-do-the-remot/:


Olemme nähneet Murata n markkinoinnin tulevaisuus ja siihen liittyy joko Chubby Checker, tai että 90-luvun Helen Hunt elokuvassa. Japanin elektroniikka valmistajan keittäneet kokoon joustava lukijan että annan sinun twist ja huutaa taivuttaa tiesi kauko television kaukosäätimellä. Dubbed Leaf Grip kaukosäädin, prototyyppi UI Design käyttää erityistä elektrisestä vaikutus-vapaata pietsosähköinen kalvo, joka kääntää kiertämällä osaksi kanavanvaihto, nopea kiertyminen vaihtaa videotuloa, kaartamisen äänenvoimakkuuden säätö ja nopea taipuminen valtaan asettaa päälle / pois . Yhtiön myös varustaa ei-Clicker (joka me vastedes nimeä "Twister") ja aurinkosähkön solua, jolloin se kyky ladata - mistä miehesi luola? Ratkaisseet sen suunnittelussa syrjään, näyte lähetykset odotetaan toimitetaan joskus ensi keväänä. Mutta, ennen kuin he ryntäävät tätä tuotetta markkinoille, voi ehdotamme sisällyttämistä urheilun aiheuttama raivo-Testitila?

Murata haluaa ottaa sohvalla perunat kädestä ja tehdä kaukosäätimen twist alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Murata | Lähetä | Kommentit

Motorolan Xoom 2 tablets pareiksi varten muotokuva, molemmat noin 9mm paksu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/motorolas-xoom-2-tablets-pair-up-for-a-portrait-both-at-around/:


Mikään ei voita Family Portrait, ja Xoom 2 veljekset ovat pariksi Tämänvuotisen joulukortin ampui - tai ainakin nimettömän vihjeidenmyyjä uusin vuotaa. Nämä kuvassa tablets antaa meille paremman tarkastella menosuuntaan painikkeet olemme kuulleet viime viikolla, jotka näyttävät olevan virtapainiketta ja tilavuus rokkari. Pienempi sisarus urheilu sama "Fleming" monikerin näimme eilisen kuvia , sama 8,2-tuumaisen näytön koon kuin aiemmin raportoitu, ja näyttää olevan suunnilleen yhtä paksu kuin 9.3mm iPhone 4. Yhdistettynä Tämä on My Next n Intel, näyttää siltä, ​​että molemmat tablets ovat hyvin samankaltaisia ​​paksuuksia. Noin takaisin? Muutama tarroja, jälleen eritellään pienempi tablet n koodinimi ja retki LTE yhteensopivuus.



Mielenkiintoista, meidän vihjeidenmyyjä kertoo, että molemmat laatat jakaa Fleming koodinimi sekä Android 3.2 hyvyys ja viiden megapikselin HD kamerat takana, vaikka molemmat prototyypit ovat myös "buggy kuin helvetti, jossa usein käynnistyy uudelleen ja kaatuu." Tämä voi tarkoittaa, että olemme vielä jonkin aikaa näkemästä alkuperäinen Xoom seuraajat, joten nyt, tutustu Gallery alla saada kaunis tyttö itse.



Update: Meidän vihjeidenmyyjä on vahvistanut LTE molemmissa laitteissa.



[Kiitos, Nimetön]


Motorolan Xoom 2 tablets pareiksi varten muotokuva, molemmat noin 9mm paksu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 16:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Amazon käynnistäminen Kindle tablet?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q2YeZNk6hbY/Amazon-To-Launch-Kindle-Tablet:

Huhut abound että Amazon haluaa maistaa tablet markkinoilla ja paljastaa Kindle tablet myöhemmin tällä viikolla. Vallitseva ajatus on Amazon tarjoaa laitteeseen, joka maksaa alle 300 dollaria ja tulee kytkeä tiiviisti sen musiikin, elokuvan ja digitaalisen kirjan sisältöä. Valitse artikkeli: "Amazon on tunnettuus, parvi olemassa uskollisia Kindle e-lukijan omistajia, ja Web-pohjainen sähköisen kaupankäynnin foorumi, joka sisältää yhden klikkauksen päässä ostaa e-kirjoja, elokuvia, digitaalisen musiikin lataukset, omaan Android App Storesta, ja streaming media luetteloomme. joka lisää jopa Amazon on sopii poikkeuksellisen hyvin mennä head-to-head kanssa Apple tablet markkinoilla ja tullut pelottava kilpailija koko alalla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Weird Science of siveetön squid

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d9TEcFpvQPg/the-weird-science-of-promiscuous-squid.ars:



Squid ei tarkkoja siitä missä he panevat sperman: asukkaat syvänmeren jakautuvat melko ohut, joten monet lajit siellä ryhtyä äärimmäisiin toimiin, varmista, että ne hyödyntää mate kun ne löytää. Nyt tutkijat ovat tutkineet syvänmeren kalmari sen alkuperäisessä ympäristössä ja totesi, että nämä eläimet eivät edes vaivaudu tarkistamaan onko heidän lähimmäistensä lajin jäsenet saavat kaverit vai ei. Käyttämällä kauko-ajoneuvoja, havaitsivat, että sekä naisilla että miehillä tapahtuu yhtä monta sperman paketteja, mikä osoittaa, "mies kalmari rutiininomaisesti ja syrjimättömästi perämies kanssa sekä miehillä että naisilla."


Hyvänä puolena, se voi myös viivästyttää pidätetyksi: Paljon sairaudet ovat virallisia nimiä, jotka ovat aivan erilaisia ​​kuin joita julkinen tuntee heidät. Tauti adermatoglyphia on saanut olla yksi weirder julkinen sektori: "maahanmuutto viive tauti." Tämä johtuu yksilöiden häiriö ei kehity sormenjälkiä. Tutkijat ovat nyt tunnistettu geeni , joka aiheuttaa nämä maahanmuuton viivästyksiä, ja todennut sen on maailmanlaajuinen vaikutus olennainen solu prosessi (RNA liitos), mutta on vain ilmaistu ihoa. Kyky yleinen tekijä esittää tällaista oudon erityinen vika varmasti sopii Weird Science henkilöstön määritelmä outo.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Tutkijat Luo Uusiutuvat Hiilidioksidi Sponge

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wwd8bmuDhMw/Researchers-Create-Renewable-Carbon-Dioxide-Sponge:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä Babu V Bassa kirjoittaa "Huolestuneena lisäämällä liikaa hiilidioksidia ilmakehään? Harkitse katolla pinnoite autossa uusi materiaali. Monikansallinen tutkijaryhmä on kehittänyt uusiutuvia sienellä kaltaista materiaalia ottaa ja tallentaa kaasumaisten hiilidioksidia. orgaaninen aines koostuu gamma-syklodekstriinin. perinteisen metallin-orgaaninen frameworks, jotka myös ovat tehokkaita adsorboi hiilidioksidia, ovat yleensä valmistettu materiaaleista peräisin raakaöljyn ja sisältyy usein myrkyllisiä raskasmetalleja ja ovat myös uusiutumattomia . tutkimus paperi julkaistiin Journal of American Chemical Society väittää, että sen synteesi on pohjimmiltaan hiilineutraali ja ovat osoittaneet kyky imeä hiilidioksidia ilmakehästä tekee niistä lupaavia materiaaleja hiilen kiinnitys. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Samsung liikkuu kymmenen miljoonaa Galaxy S II älypuhelimet, taputtaa itseään selkään

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/samsung-moves-10-million-galaxy-s-iis-pats-itself-on-the-back/:

Galaxy S II

Koska sen debyytti huhtikuussa, Samsung väittää siirtyneen 10000000 Galaxy S IIs - ei aivan iPhone numeroita (joka myi 20 miljoonaa kappaletta vuonna Q2 yksin), mutta silti varsin vaikuttavia. On erityisen huomionarvoista, koska kello heinäkuun lopulla, vain viisi miljoonaa oli siirtynyt asiakkaiden käsiin. Vain kahdeksan viikon määrä Galaxy S IIs myydään on kaksinkertaistunut, ja Sammy lippulaiva laite ei ole vielä edes tehdä lommo täällä Yhdysvalloissa. Tällä menolla S II on asetettu pitkälle eclipse laajalle levinneeseen edeltäjänsä myyntilukuihin, joka kesti yli seitsemän kuukautta osui sama virstanpylväs . Tutustu tyytyväinen itseensä PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Samsung liikkuu kymmenen miljoonaa Galaxy S II älypuhelimet, taputtaa itseään selkään


Samsung liikkuu kymmenen miljoonaa Galaxy S II älypuhelimet, taputtaa itseään selkään alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Samsung julkisti SSD 830 Drive

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wVzHsontQbs/Samsung-Launches-SSD-830-Drive:

MojoKid kirjoittaa "Vaikka ne eivät ole Big Hits kanssa harrastajia, Samsungin SSD-asemat ovat onnistuneet vahvan suhteita useiden laitevalmistajien, kuten Apple. Kanssa vapauttamaan uusia SSD 830-sarjan Solid State Drive kuitenkin Samsung näyttää valmiina edetä kanssa harrastajat samoin. SSD 830 testattu tässä on 256 Gt malli, jossa on kahdeksan 32GB Samsungin NAND flash muistisirujen, 256 Samsung DDR2 SDRAM välimuisti, ja uusi Samsungin SSD-ohjain. Samsung-ohjaimessa on 3 - ARM-ytimeen muotoilu tukee SATA III 6Gb / s liitännän ansiosta. Performance-viisasta, Samsungin SSD 830-sarjan ajaa tarjosi parhaan Lue konsernin tulokseen on kokeiltu, jopa verrattuna uusin SandForce-pohjainen SSD, vaikka SSD 830 couldn 't aivan kiinni SandForce vuonna kirjoittaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Päivitä Roundup: viikko 19 syyskuu 2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/refresh-roundup-week-of-september-19-2011/:


Älypuhelin-ja / tai tablet on vain kerjäämässä saada päivitettyjä. Ajoittain nämä mobiililaitteisiin siunataan ylläpito virkistää, korjauksia, custom rom ja mitä tahansa siltä väliltä, ​​ja niin monet heistä ovat kelluva noin, että se on helppo melkoinen murikka eksyä sekoitetaan. Varmista, että ne eivät välty ilman ennakkoilmoitusta Olemme koonneet kaikki mahdolliset päivityksen, hakata, ja muut sekalaiset typeryys siitä viime viikolla ja tukkoiset ne helppokäyttöisessä ratsia. Jos löydät jotain saatavana laitteen, anna meille huutaa juomaraha Engadget dawt com ja kerro meille. Nauti!



Virallinen Android päivitykset

  • Samsung Galaxy tab 10.1 kanssa LTE nyt saada tiettyjä vähäisiä plastiikkakirurgia, mitä näyttää olevan yksinkertainen ylläpitopäivitys. [ Droid-Life ]

  • Ole suurin fani buginen näppäimistö, Motorola Droid X käyttäjää? Viimeisimmät bug fix update, kaunopuheisesti nimeltä 4.5.605, ratkaisee näppäimistö vakautta ja käytettävyysongelmia, joita on vaikuttanut suuri määrä käyttäjiä. [ Droid-Life ]

  • Omistajat htc Sensation O2 tulisi nauttia parannus Android 2.3.4 pian, sillä käyttöönoton on jo alkanut. [ Pocket-Lint ]

  • Entä, että Motorola Xoom WiFi? Android 3.2.1 (aka rakentaa HTK55D) on liikkuvan ulos laitteisiin nyt, me kuvitella päivityksen pieni bugi korjata jonkinlaista, mutta emme ole nähneet mitään Kanavan sitä vielä. [ Droid-Life ]

  • Telus on cranking ulos Gingerbread on Samsung hurmata 4G. [ AndroidCentral ]

  • HTC Droid Incredible 2 on nyt vastaanottavana rakentaa 4.08.605.3, pieni päivitys, joka parantaa palvelin yhteydet sähköpostin synkronointi, parantaa Visual Voicemail vakautta sekä muita pieniä korjauksia. [ Droid-Life ]

  • Rogers asiakkaat ovat nyt kertoneet, että Samsung Captivate nyt nähdä päivittää Gingerbread. [ MobileSyrup ]

  • Sony tablet S tuli mukana Android 3.1, mutta se on jo tulossa kolahtaa 3,2. [ AndroidCentral ]


Epävirallinen Android päivitykset, custom rom ja misc. hackery

  • Muista Android 2.3.6? Tiedätkö, päivitys


Google ja Monopoly Theater

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/K8PLGbSH52I/:

Al Franken

Kuten olen katsellut Google kilpailuoikeuden kuulemistilaisuudet viime keskiviikkona, sen sain hetkiä ja senaattorit pontificating vaaroista Google aiheuttaa yhteiskunnalle, mieleeni tuli, että mitä olin katsomassa oli teatteri. Eikä vain mitään teatteria, vaan monopoli teatteri. Olen lainaa käsite turvallisuus teatteri : "termi, joka kuvaa turvallisuuden vastatoimet tarkoitettu tunnetta parantaa turvallisuutta, kun teet vähän tai ei mitään todella parantaa turvallisuutta." Samalla tavalla, puhua Googlen monopoliaseman ja mitä hallitus pitäisi tehdä asialle antaa tunteen kilpailun lisäämiseen, kun teet vähän tai ei mitään todella parantaa sitä.


Kuulo käsiteltiin useita vakavia huolenaiheita Googlen markkinavoimaa, mutta lopulta se oli vain monopoli teatteria. Mikään kilpailuoikeuden sääntelijöiden tehdä Google todella parantaa kilpailua.


Kun 65 prosenttia 70 prosenttia etsiä markkinaosuus Yhdysvalloissa 75 prosentin osuudella Hakumainonnan ja 95 prosentin osuus Mobile Search (mukaan numerot heitetty ulos kuulemisen aikana), se ei ole liian vaikea tehdä niin, että Google ei käytellä monopoliaseman etsimään. Kuitenkin, että monopoli ja sinänsä ei ole laitonta. Hallitus olisi todistettava, että Google käyttää väärin, että monopolin valtaa kilpailunvastaista tavalla jotta voidaan ryhtyä toimenpiteisiin, ja että Asiat käyvät hankalaa.


Google on monin tavoin luonnollinen monopoli . Se hyötyy oma uniikki mittakaavaetuja. Enemmän ihmisiä, jotka eivät etsii, sitä enemmän tietoja se kerää kaataa takaisin sen algoritmeja tuottaa entistä parempia ja tarkempia tuloksia. Mitä enemmän ihmiset käyttävät Google, arvokkaampi se tulee hakuun mainostajat yrittävät tavoittaa heitä. Joten on hiuksenhieno verkko vaikutuksia niin kuluttajien haku ja mainonta puolin yhtälöä.


Koska Google tarjoaa suurimman osan tuotteistaan ​​kuluttajille ilmaiseksi, on vaikea väittää, että kuluttajat ovat vahingoilta, kuten Mathew Ingram huomautti vuonna viesti GigaOm. Mutta haittaa kuluttajille ei ole ainoa testi kilpailunvastaista käyttäytymistä. Kun toimet, jotka ajaa kilpailijat pois markkinoilta voidaan pitää kilpailunvastainen, koska se vähentää kuluttajien valinnanmahdollisuuksia.


Pääkysymys senaatin kuulemistilaisuus yrittää ratkaista oliko Google yhä käyttää määräävää asemaansa etsimään suosimaan omia tuotteitaan yli kilpailijoiden. Onko Google paikat satuttaa Yelp tai Google Product Search satuttaa NextTag? Se ei todellakaan. Vuonna Yelp tapauksessa, Google käyttää leikkeitä Yelp arvosteluja auttaa rakentamaan Google Places (viime aikoina se osti Zagat ). Yelp protestoi, mutta hänelle kerrottiin, jos he eivät pidä siitä, he voivat estää Yelp tulosten näkymisen tahansa Google, myös luonnon tuloksia. Tämä oli väärä valinta, koska 75 prosenttia on Yelp n liikenteestä tulee Googlen tavalla tai toisella. "Ei ole Google on kuin ei olemassa Internetissä," Yelp toimitusjohtaja Jeremy Stoppelman todisti kuulemisen aikana.


Toinen esimerkki, että pidetään tulossa kuulemisen aikana oli Google Finance tuloksia, jotka näkyvät yhteenvetona yläreunassa Google Kun etsit osakesymboli, pitkälti samalla tavalla kuin Google paikat tulokset t


PayPal Käsittelemäsi $ 315 miljoonaa maksuina päivässä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtC5hyx6BuM/:

Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account with PayPal

Wow. PayPal julkaisi uusia julkisia numeroita äskettäin jotka osoittavat maksut foorumi käsittelee valtava määrä maksuja päivässä. PayPal sanoo, että se näki +3.650dollari yhteensä maksuvolyymillä joka toinen Q2 2011. Meidän laskelmat, se tarkoittaa PayPal käsittelee noin 315.300.000 dollaria maksujen päivässä. Keskimäärin maksut alustan näkee ylöspäin yli 5 miljoonaa tapahtumaa päivässä.


PayPal on yksiselitteisesti ollut kruununjalokivi vanhempien eBayn perheen yrityksiä. Tämä kuluneella neljänneksellä PayPal antoi ensimmäistä kertaa miljardin dollarin liikevaihto neljänneksellä. Yhteensä nettomääräisesti maksujen määrän (TPV) kasvoi 34% verrattuna vastaavaan ajanjaksoon viime vuonna. Ja PayPal on todella lähestyy eBay Markkinapaikat-segmentti tuloina (joka Lähetetty 1600000000 dollaria tuloja vuonna Q2).


Toinen alue, jolla PayPal kasvaa nopeasti liikuteltava. Yhtiö kertoi aiemmin tänä vuonna, että on näkemisen 10000000dollari liikkuvaan tapahtumalta Ay, ja odottaa yli $ 3 miljardia mobiili TPV tänä vuonna, verrattuna $ 750 miljoonaa euroa vuonna 2010.


Voit laittaa 315000000dollari numero näkökulmasta, nopeasti kasvava käynnistyksen Square (mikä tietysti tarjoaa myymälässä maksut tuote) näkee 4.000.000 dollaria vuonna maksuja päivässä. PayPal haluaa myös puuttua myymälässä maksuja samoin ja se debytoi useita vähittäiskaupan kumppanuuksia tämän teknologian tänä vuonna. Ja Facebook on tuottaa melkoisesti äänenvoimakkuuden PayPal samoin. Olisi mielenkiintoista nähdä mitä eBay ja Facebook ovat hihansa muutaman viikon.


PayPal-maksut yhteensä Volume vuonna 2010 oli lähes 18 prosenttia maailman sähköisen kaupankäynnin. Kanssa siten, että maksut alustan kasvaa, tämä määrä olisi lisättävä vuonna 2011.





AUTOM lady-bot auttaa sinua laihtua, rakastan sinua riippumatta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/autom-lady-bot-will-help-you-lose-weight-love-you-regardless/:


Aw, tämä pieni söpöläinen on niin söpöjä - kunnes hän kieltää sinua pizzaa ja juusto perunoita. Autom , 15-tuumainen puhuminen droidi ensin vilaukselta viime vuonna, on palannut ja saatavilla ennakkoon. Käyttämällä LCD kosketusnäyttö, nälkäinen laihduttajille pyydetään antamaan päivittäinen kalorien kulutusta ja liikuntatottumukset - johon robotti reagoi ystävällisesti motivoi. Kanssa face-tracking ominaisuudet sekä Killingly makea kuolema tuijottaa, autom aina katsomassa, mikä voi vain tehdä sinusta tuntuu syyllistynyt tarpeeksi ohittaa notkahdus. Lady Bot maksaa $ 195 talletuksen, 668,46 dollaria laitteesta ja toinen 79,95 dollaria kuukaudessa, vaikka jo linnut voivat saada 6 kuukautta ilmaiseksi ja kymmenen prosenttia pois kuukausimaksu tilata yhtiön verkkosivuilta. Teilataan aluksen vuonna 2012, ilmeisesti auttaminen uhkaava robotti Apocalypse ei ole halpaa. Tsekkaa vähän Autom toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka lukemista Autom Lady-bot auttaa sinua laihtua, rakastan sinua riippumatta


AUTOM lady-bot auttaa sinua laihtua, rakastan sinua riippumatta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 12:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde Intuitiivinen Automaattien Inc. | Lähetä | Kommentit

Superior Anodi litium-ioni-akut Kehitetty

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d4y9namjqkA/Superior-Anode-For-Lithium-Ion-Batteries-Developed:

RogerRoast kirjoittaa "anodi on kriittinen komponentti tallentamiseen energia litium-ioni-akkuja. Berkeley Lab (DOE) on suunnitellut uudenlaisen anodi kykenee vastaanottamaan kahdeksan kertaa litium nykyisistä malleista, ja on säilyttänyt reippaasti lisää energiaa kapasiteettia jälkeen yli vuosi testaus ja useita satoja lataus-purkautumiskiertoja. Tutkimuksen mukaan julkaistu Advanced Materials he käyttivät räätälöity polymeeri, joka johtaa sähköä ja sitoo tiiviisti litium-tallentamiseen pii hiukkasia, niinkuin he laajentaa enemmän kuin kolme kertaa niiden määrä latauksen aikana ja sitten kutistuu uudelleen tyhjennyksen aikana. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Newb-ystävällinen Linux Flavor lampulla Server?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gQRLZbQj1Yg/Newb-Friendly-Linux-Flavor-For-LAMP-Server:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä bhcompy kirjoittaa "Minun täytyy setup järjestelmä palvelemaan 2500 käyttäjiä ja olen ollut katsot LAMP asennuksen. Tämä ei ole kaupallinen, enemmän henkilökohtaista sivuprojekti joitakin ystäviä. Minulla ei ole kokemusta asetusten teosta hallinnoinnista Linux-palvelin on työskennellyt MS hakemaan ratkaisuja koko elämäni, joten etsin jotain, joka on suhteellisen suoraviivaista toteuttaa eikä urakka hallita ja mieluiten täysin CLI. Tulen palvelee foorumi (phpBB 3 sopii minun tarpeisiin ja vaikuttaa riittävältä) ja erilaisia ​​PHP ajetaan sisältöä MySQL. Vaatimukset ovat PHP 5.3.0 + ja MySQL 5 +. Ehdotuksia? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Engadget Mobile Podcast 105 - 09.25.2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/engadget-mobile-podcast-105-09-24-2011/:


Iso viikolla, erittäin iso viikossa varmasti. Katso kaikki nämä puhelimet, tarkastelemme kaikkia näitä uutisia. Olemme tuonut mukanaan meidän hyväntahtoinen, monipuolinen, ja hieman-pottymouth'd liittävät Mr. Christopher Trout auttaa meitä järkeä se kaikki ärtyisä tuntuu. On hyvä, jos me emme sano niin itsellemme. Istu alas, crack avata vuosikerta flip puhelin, ja nauti esityksestä.



Host: Myriam Joire ( tnkgrl ), Brad Molen

Vieras: Christopher Trout

Tuottaja: Trent Wolbe

Musiikki: Daestro - Light Powered ( aavemainen International )



00:02:15 - Esittelyssä Engadget distro!

00:04:10 - HP: n julkaisematon valkoinen kosketuslevy ja Pre 3 AT & T (hands-video)

00:15:00 - Review pisteet revie w

00:20:14 - htc Sensation XE kanssa Beats Audio, menemme korvat-on (video)

00:26:30 - HTC Rhyme kanssa Sense 3,5 käytännön (video)

00:28:58 - 4G variantti HTC tutka huomasi luonnossa, lentävät magenta lippu

00:30:52 - HTC Raider 4G saapuu laakeri eteläkorealaisten LTE, muistuttaa paljon Holiday

00:32:45 - Sprint kuulemma kattoa sen Mobile Hotspot suunnitelmat 2 lokakuu

00:35:23 - Sprint käynnistää Direct Connect 2 lokakuu, vahvistaa Mobile Hotspot kattoa

00:35:52 - Sprintin Motorola amiraali hiljaa näkyy YouTubessa Amerikassa kellot tanssi kissat

00:35:55 ​​- Kyocera Duramax on taikina n laatikko, käynnistämässä Sprint Direct Connect 2 lokakuu

00:41:19 - AT & T kääntää 4G LTE elää lähes 97 prosenttia Amerikan ihmeitä jos osapuolella ei

00:43:47 - Samsung Galaxy S II tekee AT & T debyytti 2 lokakuu hintaan € 199 sopimusta

00:46:13 - Game: Sony Ericsson Xperia Pelaa 4G valmis AT & T 50 dollaria

00:46:28 - Motorola Atrix 2 kurkistaa ulos (taas) luonnosta, joka on tarkoitettu AT & T: n faux-G?

00:49:25 - Pantech Breakout nyt tuoda LTE valoon-walleted

00:51:36 -

(Perustaja Stories) Eric Ries kertoo Lean startup: "Lopeta, niin että niiden Line ei lopu koskaan"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jZqUkUpAoIk/:

Ries 5.mov

III osan Chris Dixon n perustaja Stories haastattelu Eric Ries , Lean Startup kirjailija kertoo, kuinka Toyota on "lean" tuotantoa mallia voidaan soveltaa startups.


Ries kertoo Dixon yksi lauseita Toyota käyttötarkoitusta tuotantolinja on "stop linja siten, että linja ei pysähdy koskaan." Se tarkoittaa "jos haluat pystyä kestävästi on korkea tuottavuus sinun täytyy lopettaa heti kun olet laatuongelmia ja poistaa sitä, koska laatu ongelmat kasautuvat ja yhdiste ... lopulta voit jauhaa koko kehittämisorganisaatio pysähtynyt. "


Hän ajattelee Toyota on työnkulku voidaan soveltaa tuotekehityksen mitä hän kutsuu "jatkuvaa käyttöä." Koskien konseptin ohjelmistokehitykseen Ries sanoo joukkueet jotka luulevat säästää aikaa julkaisemalla on kuukausittaisen aikataulun esimerkiksi todellisuudessa ole näin. Jokaisen käyttöönoton kohtuuttomasti aikaa menee hukkaan metsäpalojen torjuntaa ja tähän "ottaa pois kykysi tehdä hyvää työtä seuraavaa julkaisua." Ries puolestapuhujia korjata sitä, kun sen rikki lähestymistapa.


Alla Dixon kysyy Ries jos Lean Startup päämiestensä voidaan soveltaa riskipääomaa? Ries on, että se voisi olla edullista sijoittajat voivat tehdä pienempiä, johdonmukaisempi investoinnit versus tarjoaa vähemmän ja yhä suurempia kierroksia-mutta toteaa ongelma tässä lähestymistavassa on "Meillä ei tällä hetkellä ole mitään objektiivista tietoa siitä, kuka on edistynyt ja kuka ei . "


Dixon huomauttaa, että suuri etukäteen kierrosta Value siinä mielessä, että ne tarjoavat henkinen turvallisuus viltti jotta perustajat voivat keskittyä rakentamaan sijaan jatkuvasti murehtia rahankeruu.


Splitting ero, Ries ajattelee, "meidän täytyy keksiä keino antaa ihmisille että sama psykologinen mukavuutta, mutta silti on sijoittajien ja yrittäjien yhdessä pystyä yhdessä luomaan jokin kannustava voi kääntyä ennemmin." Kaikki Liian usein Ries sanoa, perustajat rakentaa kuukausia vain ymmärtää sen liian myöhäistä vaihtaa vaihdetta.


Katso koko episodi kuulla selvittää miksi Ries ajattelee Mark Zuckerberg määrittelee vision. Myös muista katsoa jaksot I ja


AIDS Vaccine Läpimurto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_Bo1IQs700/AIDS-Vaccine-Breakthrough:

Doc Ruby kirjoittaa "Tiedemiehet Johns Hopkins-yliopiston MD, Yhdysvallat ilmoitti he sotkivat keinoja, joilla HIV pysähtyy immuunijärjestelmää hyökkäämästä sen sisältöä. Artikla:" Tutkijat sanovat, että he ovat löytäneet tavan riisua AIDS-viruksen tutkimus jotka voivat johtaa rokotteen. Tutkijat ovat havainneet, että jos ne poistavat kolesterolia ympäröivän kalvon virus, HIV ei voi häiritä viestintää keskuudessa tauti sammuttamiseen solut ja immuunijärjestelmä normalisoituu. [...] "varastamalla kolesterolin kirjekuori virus, voimme neutraloida subversion, "sanoi Graham." Olemme rikki koodi, voimme sulkea tyyppinen häiriö että HIV on ottaa immuunijärjestelmää. "" "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.