søndag den 25. september 2011

Kysy Engadget: useimmat yhteensopiva emolevyn / komponentit Ubuntu Desktop?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/ask-engadget-most-compatible-motherboard-components-for-ubunt/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tämän viikon Kysy Engadget kysely on tulossa meille Everest, joka ei ole skeered notkahdus hänen varpaita Linux mereen. Jos etsit lähettää tiedustelun oma, pudota meille viiva kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Hei! Olen rakentamassa uutta tietokonetta Ubuntu Linux mielessä, ja mietin mitä Emolevyt (mieluiten Intelin tai ASUS, mutta mitään hyvämaineinen brändi tekee) te ihmiset Suosittelen erittäin yhteensopivuus juttuja, kuten WiFi suoraan ulos laatikko? Yhteensopivuus ensimmäisen tai toisen sukupolven Intel Core i prosessorit Olisi hienoa, too. Kiitos! "



Jokainen, joka on dabbled Linux tuntee kivut yhteensopimattomuudesta - se hinta me maksamme siitä, että kuka haluamme olla - mutta jos sinulla mitään häiriötön suositukset, kommentit ovat auki!

Kysy Engadget: useimmat yhteensopiva emolevyn / komponentit Ubuntutyöpöydälle? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 22:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar