søndag den 25. september 2011

Kyllä, Google Drive on tulossa. Real tällä kertaa.

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/M5m9u64QWqY/:

gdrive_shot

Noin kuukausi sitten, joitakin lisäyksiä koodi Kromi (avoimen lähdekoodin selain takana Chrome) ehdotti , että pitkän tarujen "GDrive" voidaan partaalla todella käynnistää. Viikkoa myöhemmin, käyttäjä menosuuntaan todiste alkoi näkyä . Sitten aiemmin tänään, terävä-silmäinen sosiaalisen median konsultti, Johannes Wigand, huomasi jotain mielenkiintoista aikana esitelmä Google sponsoroimaan tapahtumaan: jotain, joka varmasti muistuttaa paljon Google Drive.


Ja se on.


Viime kuussa olemme pystyneet kaivaa lisätietoja Google Drive. Ensinnäkin se on hyvin todellinen. Ja sitä käytetään sisäisesti Google. Tietenkin se oli myös todellinen takaisin vuosina 2007 ja 2008 ennen kuin se kuolee. Mutta puhu työntekijöitä tuolloin jotka näkivät ja käyttää palvelua kaikissa sovittu, että se oli aika hutera ja ole valmis astumaan parrasvaloihin. Tämä uusi versio odotetaan paljon parempi.


Kuten näette Wigand kuva (yllä, jossa tärkeitä osia ympyröity minun), Google Aja web tulevat olennaisesti Google Docs rebranded. Tämän ei pitäisi olla suuri yllätys, koska Google on paikannus Docs kuin eräänlainen Google Drive alkuvuodesta 2010 . Erona on, että Google nimenomaan ei halunnut kutsua sitä tuolloin. Nyt he tekevät.


Ja se tekee paljon enemmän järkeä. Harvat ihmiset käyttävät Google Docs-verkossa varastoinnin jälkeen ne käyttävät vuonna Docs. Useimmat vielä luultavasti eivät edes ymmärrä niitä. Jotain niin yksinkertaista kuin muuttaa nimi Google Drive pitäisi auttaa tässä asiassa. Mukana on myös uusi "My Google Drive" alueen eri kansioiden Google Drive. Tulee muita Drive-erityisiä välineitä samoin.


Mutta tässä on todellinen avain: siellä on myös natiivi synkronointi ohjelmistosta asentaa eri tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin. Kyllä, kuten Dropbox.


Tämä oli myös totta takaisin päivän GDrive, mutta jälleen, palvelu (koodinimi: Platypus) sanottiin olevan hyvin buginen. Nyt sanotaan toimivan hyvin. Jos olet asiakirjan tietokoneeseen, jonka haluat siirtyä toiseen, voit yksinkertaisesti vedä ja pudota tämä uusi Google Drive Sync App. Tai tietenkin, voit käyttää Web.


Emme ole kuulleet aikataulua Google Drive roll-out, mutta me kuvitella se melko pian. Jälleen Google käyttää tätä sisäisesti juuri nyt ja on ollut jo jonkin aikaa. Yksi asia, että Google voi odottaa on Ice Cream Sandwich, uusi versio Android ensi kuussa. Saattaa olla joitakin sisäisiä Google Drive osa siitä (vaikka se on vain minulle spekuloida). Ja näyttää siltä, ​​että se on ainakin osa Chrome, ja mikä tärkeintä, Chrome OS.


Odottaa Google Drive asumaan drive.google.com (ei elävät vielä). Ei ole selvää, miten docs.google.com (nykyinen koti-dokumentit) käytetään - ehkä koti tekstinkäsittelyohjelma App tai ehkä se vain redirect. Myöskään ole selvää, miten Google jakaa varastointi tästä palvelusta, mutta oletettavasti se tulee olemaan sama kuin ne tällä hetkellä tehdä docs / Gmail / etc. Saat tietyn (yhä) määrä ilmaiseksi, ja jos tarvitset enemmän, voit ostaa sen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar