søndag den 25. september 2011

AUTOM lady-bot auttaa sinua laihtua, rakastan sinua riippumatta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/autom-lady-bot-will-help-you-lose-weight-love-you-regardless/:


Aw, tämä pieni söpöläinen on niin söpöjä - kunnes hän kieltää sinua pizzaa ja juusto perunoita. Autom , 15-tuumainen puhuminen droidi ensin vilaukselta viime vuonna, on palannut ja saatavilla ennakkoon. Käyttämällä LCD kosketusnäyttö, nälkäinen laihduttajille pyydetään antamaan päivittäinen kalorien kulutusta ja liikuntatottumukset - johon robotti reagoi ystävällisesti motivoi. Kanssa face-tracking ominaisuudet sekä Killingly makea kuolema tuijottaa, autom aina katsomassa, mikä voi vain tehdä sinusta tuntuu syyllistynyt tarpeeksi ohittaa notkahdus. Lady Bot maksaa $ 195 talletuksen, 668,46 dollaria laitteesta ja toinen 79,95 dollaria kuukaudessa, vaikka jo linnut voivat saada 6 kuukautta ilmaiseksi ja kymmenen prosenttia pois kuukausimaksu tilata yhtiön verkkosivuilta. Teilataan aluksen vuonna 2012, ilmeisesti auttaminen uhkaava robotti Apocalypse ei ole halpaa. Tsekkaa vähän Autom toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka lukemista Autom Lady-bot auttaa sinua laihtua, rakastan sinua riippumatta


AUTOM lady-bot auttaa sinua laihtua, rakastan sinua riippumatta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 12:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde Intuitiivinen Automaattien Inc. | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar