søndag den 25. september 2011

ET-paita España huolehtii sydäntäsi, mieli sen sängyn käytöstapoja (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/et-shirt-from-espana-looks-after-your-heart-minds-its-bedside-m/:


Espanja - maa Pasión, Jamón Ibérico ja flamenco heittää tyylikäs solución kohti lääketieteellisen yhteisön tapa . Tutkijat Universidad Carlos III de Madrid luoneet älykäs ET-paita (näyttää enemmän kuin toppi meille) ja biomonitorointia sairaalapotilaiden. Puettavat, pestävä chaleco on upotettu elektrodit, jotka valvovat sen kantajansa vitals, ja irrotettava lämpömittari ja kiihtyvyysanturi keräämisestä lämpötilan ja paikkatiedon. Erillään-tasku GPS dongle käytetään myös paikantaa henkilöitä "sisällä kahden metrin virhemarginaali", mutta joukkue aikoo sisällyttää tämä localizer suoraan paita tulevaisuudessa toistojen. Testattu Kardiologia yksikkö Madridin sairaalan Universitario La Paz, yhteistyönä LOBIN (sijainti ja biolääketieteellinen valvonta avulla langattomien verkkojen sairaaloissa) projektin prototyyppi voitaisiin vähentää sairaalahoidon pysyy, toimittaa SMS hälytyksiä off-site, yhdistetty lääketieteen esikunnat. Ei sanaa, onko tämä tulee olemaan tarjolla S, M, L tai XL, mutta hei, ainakin että musta on laihtumiseen. ¿Hablas español? Pues, ohittaa taukoa video kiertueen istuva laite.

Jatka lukemista ET-paita España huolehtii sydämesi, mieli sen sängyn käytöstapoja (video)


ET-paita España huolehtii sydäntäsi, mieli sen sängyn käytöstapoja (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 21:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Ecouterre | lähde Universidad Carlos III de Madrid | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar