søndag den 25. september 2011

(Perustaja Stories) Eric Ries kertoo Lean startup: "Lopeta, niin että niiden Line ei lopu koskaan"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jZqUkUpAoIk/:

Ries 5.mov

III osan Chris Dixon n perustaja Stories haastattelu Eric Ries , Lean Startup kirjailija kertoo, kuinka Toyota on "lean" tuotantoa mallia voidaan soveltaa startups.


Ries kertoo Dixon yksi lauseita Toyota käyttötarkoitusta tuotantolinja on "stop linja siten, että linja ei pysähdy koskaan." Se tarkoittaa "jos haluat pystyä kestävästi on korkea tuottavuus sinun täytyy lopettaa heti kun olet laatuongelmia ja poistaa sitä, koska laatu ongelmat kasautuvat ja yhdiste ... lopulta voit jauhaa koko kehittämisorganisaatio pysähtynyt. "


Hän ajattelee Toyota on työnkulku voidaan soveltaa tuotekehityksen mitä hän kutsuu "jatkuvaa käyttöä." Koskien konseptin ohjelmistokehitykseen Ries sanoo joukkueet jotka luulevat säästää aikaa julkaisemalla on kuukausittaisen aikataulun esimerkiksi todellisuudessa ole näin. Jokaisen käyttöönoton kohtuuttomasti aikaa menee hukkaan metsäpalojen torjuntaa ja tähän "ottaa pois kykysi tehdä hyvää työtä seuraavaa julkaisua." Ries puolestapuhujia korjata sitä, kun sen rikki lähestymistapa.


Alla Dixon kysyy Ries jos Lean Startup päämiestensä voidaan soveltaa riskipääomaa? Ries on, että se voisi olla edullista sijoittajat voivat tehdä pienempiä, johdonmukaisempi investoinnit versus tarjoaa vähemmän ja yhä suurempia kierroksia-mutta toteaa ongelma tässä lähestymistavassa on "Meillä ei tällä hetkellä ole mitään objektiivista tietoa siitä, kuka on edistynyt ja kuka ei . "


Dixon huomauttaa, että suuri etukäteen kierrosta Value siinä mielessä, että ne tarjoavat henkinen turvallisuus viltti jotta perustajat voivat keskittyä rakentamaan sijaan jatkuvasti murehtia rahankeruu.


Splitting ero, Ries ajattelee, "meidän täytyy keksiä keino antaa ihmisille että sama psykologinen mukavuutta, mutta silti on sijoittajien ja yrittäjien yhdessä pystyä yhdessä luomaan jokin kannustava voi kääntyä ennemmin." Kaikki Liian usein Ries sanoa, perustajat rakentaa kuukausia vain ymmärtää sen liian myöhäistä vaihtaa vaihdetta.


Katso koko episodi kuulla selvittää miksi Ries ajattelee Mark Zuckerberg määrittelee vision. Myös muista katsoa jaksot I ja


Ingen kommentarer:

Send en kommentar