søndag den 25. september 2011

Startup Japani: Silicon Valley Entrepreneur Vierailut Onlab, nuoren japanilaisen Incubator

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kCbXrAy-LNY/:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toimittajan huomautus: Tämä on vieras viesti Brenden Mulligan, yrittäjä ja luoja Onesheet , joka on tällä hetkellä matkustaa ympäri maailmaa kokouksen startup vaimonsa ja ideo suunnittelija Elle Luna . Voit seurata häntä viserrys tästä: @ bmull .


Ennen siirtymistään Japaniin, pyysimme kaikki tiesimme neuvoja siitä, miten yhdistyä käynnistyksen yhteisön Tokiossa. Jokainen suositus suunnattu täsmälleen samaan paikkaan: Open Network Lab.


Open Network Lab ("Onlab") on japanilainen käynnistyksen hautomo samaan tapaan kuin Y Combinator tai TechStars. Yrityshautomo tarjoaa aloittaville ja ohjausta toimistotilaa, ja pieni määrä rahaa vastineeksi palan omaa pääomaa. Tämä malli on suosittu Yhdysvalloissa, ja johtavan japanilaisen Internet-yhtiö Digital Garage (sijoittajat Twitter, Path, ja enemmän) halusi kokeilla sitä Japanissa. Onlab on meneillään oleva toinen toimintavuosi on haudottujen kolme erissä startups. Vaikka se on nuori ohjelma, he ovat jo nyt huomattava vaikutus Japanin käynnistyksen yhteisössä.


Vietimme ensimmäisen tunnin juttelee Hironori (Hiro) Maeda , kaveri vastaa valvonnasta hautomon toimintaa. Hiro varttui Japanissa ja osallistui kansainväliseen kouluun ennen menossa opiskelemaan tietotekniikkaa Bucknell yliopistossa. Yliopiston jälkeen hän aloitti käynnistyksen oman, ja useita vuosia myöhemmin pyydettiin palaamaan Japaniin auttaa rakentamaan ja ajaa Onlab keinona siirtää Japanin yrittäjyyden yhteisöä eteenpäin.


Mutta kehittämällä että yhteisö on sen kulttuurisia haasteita. "Käynnistäminen käynnistyksen, jossa on paljon epävarmuutta ja sopimattomuudesta, ei sovi kulttuuriin jossa harmonia ja vakaus ovat voimakkaasti korosti," Hiro kertoi meille. "Kuitenkin paljon nuorempi japanilaisten ovat ymmärtämättä, että kansa itse on epävarmuutta. Työllisyysaste merkonomien ovat saavuttaneet alhaisimman pisteen viime vuosikymmenellä ja Japanin maanjäristys on tehnyt ihmiset koko kansakunnan epävarma omasta tulevaisuudestaan. Epävarmuus ja lisääntyvä kiinnostus menestys, että Piilaakso on kokemassa on tehnyt enemmän nuorempia japani ottaa suurempia riskejä. "


Tämä on johtanut ton kiinnostusta Onlab sekä yrittäjien ja suurelle yleisölle. Tämä kiinnostus ei tule ilman sen esteitä kuitenkin. Vaikka yhteisö on halukas ottamaan riskejä, Hiro kertoo se vain ei ole aivan valmis mahdollisimman avoimesti yrittäjiä muualla maailmassa.


"Yrittäjät Japanissa ei ole toteutunut etuja avoimuuden ja jakaa tietoa. Ihmiset pelkäävät jakaa ideoita ja kokemuksia - ajattelematta, että se on heidän ainoa kilpailuetu ", hän sanoi.


Kypsemmillä käynnistyksen yhteisöjä, kuten Silicon Valley, yrittäjät kertovat sodan tarinoita säännöllisesti. Eivätkä he kätkevät epäonnistumisia, vaan omaksua ne ja yrittää auttaa toisia välttämään sitä. Hiro tietää tämän, ja on edistää samantyyppinen viestintä hänen startup: "Kehotamme epäonnistuneet yrittäjät siirtyä heidän seuraava idea ja toivomme, että he näkevät epäonnistumisen kokemus he voivat hyödyntää seuraavalle venture."


Hiro vaatii myös hänen startup saada yhdessä vähintään kerran viikossa keskustelemaan ideoista, jotka ovat työskennelleet, tehtäviä, he löysivät haastava, ja pisteitä he kehitys, jossa he saavat jumissa. Vaikka se ei välttämättä tule luonnostaan, se toimii. Hiro kertoo nämä istunnot ovat yhä paremmin ja


Ingen kommentarer:

Send en kommentar