søndag den 25. september 2011

Jos Motorola Android Tab vuotaa ja se on aivan kuin Rest, onko sillä mitään merkitystä?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zayQXaa8280/:

motorola-xoom2-600x388

Eli ilmeisesti siellä on uusi Xoom teoksissa. Suuri yllätys, eikö? Vanha on lähestymässä kahdeksan kuukausi syntymäpäivää ja kiitos nopeasta Android ikääntymisen myötä on suunnilleen yhtä asiaa kuin Handspring Visor tässä vaiheessa. Mutta aivan vakavasti, ei kukaan huolta enää? Pyydän kanssa vailla snark tai sarkasmia. Olen tosissani: Onko kukaan välitä Honeycomb tablets enää?


Honeycomb Piti olla iOS tappaja. Se piti stand-up, haaste mahtava iOS ja lopulta tappamaan mestari läpi virtaa combo moniajoa ja avoimuus. Mutta se ei tapahtunut lähinnä siksi kuluttajat eivät välitä siitä hölynpölyä. He haluavat apps, joka Honeycomb on hyvin vähän. Joten tässä on Android tablets nyt istuu jälleenmyyjien lopun korkit ja hyllyt, huddled yhdessä, lämpöä yhden suurvallan tiili vain toivovat, että joku selvittää, miten avata niiden näytöt.


Takaisin kysymykseeni se ei ole vaikuttanut millään ilkeä puolueellisuudesta. Se oli melkein koska Motorola vapauttaisi seuraaja alkuperäinen Xoom. Alkuperäinen Xoom oli ensimmäinen Honeycomb tablet ja sen piti olla Android uskollinen n Joosua ja purge kuluttaja maisema iPad kapinallisia. Yritykset eivät vapauta tuotteen, mitä tapahtuu, ja sitten alkaa kehittää seuraavan mallin. Ei, he kartta kurssin ja mitä vuotanut tänään on vain yksityiskohtia seuraava pysäkki Motorolan Android matka.




Tiedot ääni kiva : 8,2-tuumainen HD-IPS näyttö, nimeämätön 1.2GHz CPU, nopeampi RAM, Netflix HD, 1080p nokka, ja Infrapunalähettimen vain jos haluat massiivinen television kaukosäätimellä. Per ThisIsMyNext, kaikki tämä tulee kotelo, joka 9mm paksu. Se on 0.2mm paksumpi kuin iPad 2: n 8.8mm paksuus asiassa sinulle tärkeällä. ( Hat kärki Droid-elämä kuvat )


Mutta tiedot eivät myy tablets. Useimmat kuluttajat etsivät erilainen kokemus kuin mitä he voivat saada heidän kannettavan tai pöytä. Tietämättään he etsivät kestävää uutuus. Toki jotkut kuluttajat haluavat moniajo, jotkut haluavat tweakable käyttöliittymä, ehkä jotkut siellä edes halua tablet seitsemän homescreens ja App laatikko. Siellä Android tablets tulevat sisään iPad kuitenkin kaappaa kuluttajille hieman uuden paradigman kannettavien tietokoneiden ja tekee sen tyylillä ja luokka.


Android tablet jotta päättäjät varastaa omia tuloja seuraamalla PC kannettavan vanha kunnianarvoisa perinne vapauttaa uusia tuotteita neljännesvuosittain. Tulevana Xoom malli varastaa myynti alkuperäisestä Xoom kun näennäisesti tarjoaa mitään, mutta pienempi kotelo. Lisäksi se jakaa Android Fanboys ja lopulta laimenna valitus.


Pikku on todella tuntenut tästä ensi Xoom tablet. Se voisi ehkä seurata uranuurtajana henkeä edeltäjänsä käynnistämällä ensimmäisenä Ice Cream Sandwich tablet, joka käynnistä iPad hype koneen mutta todennäköisesti jäävän uudelleen. Jotkut kommenttien epäilemättä itkeä, että se on ennenaikaista julistaa tuote merkityksetön tai un


Ingen kommentarer:

Send en kommentar