søndag den 25. september 2011

Murata haluaa ottaa sohvalla perunat kädestä ja tehdä kaukosäätimen twist

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/murata-wants-to-take-couch-potatoes-by-the-hand-and-do-the-remot/:


Olemme nähneet Murata n markkinoinnin tulevaisuus ja siihen liittyy joko Chubby Checker, tai että 90-luvun Helen Hunt elokuvassa. Japanin elektroniikka valmistajan keittäneet kokoon joustava lukijan että annan sinun twist ja huutaa taivuttaa tiesi kauko television kaukosäätimellä. Dubbed Leaf Grip kaukosäädin, prototyyppi UI Design käyttää erityistä elektrisestä vaikutus-vapaata pietsosähköinen kalvo, joka kääntää kiertämällä osaksi kanavanvaihto, nopea kiertyminen vaihtaa videotuloa, kaartamisen äänenvoimakkuuden säätö ja nopea taipuminen valtaan asettaa päälle / pois . Yhtiön myös varustaa ei-Clicker (joka me vastedes nimeä "Twister") ja aurinkosähkön solua, jolloin se kyky ladata - mistä miehesi luola? Ratkaisseet sen suunnittelussa syrjään, näyte lähetykset odotetaan toimitetaan joskus ensi keväänä. Mutta, ennen kuin he ryntäävät tätä tuotetta markkinoille, voi ehdotamme sisällyttämistä urheilun aiheuttama raivo-Testitila?

Murata haluaa ottaa sohvalla perunat kädestä ja tehdä kaukosäätimen twist alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Murata | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar