søndag den 25. september 2011

Esittelyssä Executive Debriefing: on tiedettävä, uutiset, tislattu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KLLysba0cLQ/the-ars-technology-debriefing-the-best-way-to-get-the-weeks-top-news.ars:


On vain niin monta tuntia päivässä, ja niin monta päivää viikossa. Pysyä mukana tärkeimmät uutiset Viikon voi olla vaikeaa, ja kukaan ei halua päästä viikonloppuna tuntuu kuin he ovat voittamattomia juttujen määrän kiinni siitä. Tiedämme, että jotkut teistä ovat aivan kuten me: tietoa addikteja, ja voit miettiä jatkuvasti että ulos silmukan, mitä todella asioissa.


Meillä on ilo ilmoittaa Executive Debriefing uutiskirjeen mahdollista Citi Simplicity ®. Executive Debriefing on yksinkertainen, mutta myös tehokas. Joka viikko, toimittajat Wired ja Ars Technica poimia viikon Top 10 tarinoita. Me sitten tehdä jotain, että ei ole, että yhteistä: me distill ne tarinat heidän puhdasta uutiset olemus. Kuvittele itsesi valta välittäjänä ilman aikaa hölynpölyä. Muutaman sata sanaa viikossa, Executive Briefing kertoo sinulle tarkasti, mitä, mitä sillä viikolla. Ei ratkaisupelejä lukea enemmän, ei liioittelua. Tavoitteenamme on suorastaan ​​antaa sinulle ylhäältä uutisia lyhin, useimmat tiivistetyssä muodossa mahdollista. Aloita, me tuomme teille kymmenen tärkeimmän tarinoita viikon kuuluvat Ars Technica ja Wired, tiivistää alas niiden tarpeen saada tietää komponentteja.


Kun vielä olet tervetullut lukemaan koko kertomuksia verkossa, meidän tarkoituksenamme on tämän sähköpostin on tuoda sinulle tonnia tietoa pienessä paketissa. Liittyminen on helppoa. Emme roskapostia luettelo, ja jos haluat lopettaa Emme tee kovin vaikeaa, joko. Sinä koet yhden sähköpostin viikossa yhdessä kuukausittain retrospectives: paras Ars ja Wired, tislattu, oikeus postilaatikkoosi. Ei yksinkertaisesti ole tehokkaampi tapa kuroa umpeen, viikon tärkein uutinen.


Tilaa uutiskirje:


Tilaa


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar