søndag den 25. september 2011

Weird Science of siveetön squid

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d9TEcFpvQPg/the-weird-science-of-promiscuous-squid.ars:



Squid ei tarkkoja siitä missä he panevat sperman: asukkaat syvänmeren jakautuvat melko ohut, joten monet lajit siellä ryhtyä äärimmäisiin toimiin, varmista, että ne hyödyntää mate kun ne löytää. Nyt tutkijat ovat tutkineet syvänmeren kalmari sen alkuperäisessä ympäristössä ja totesi, että nämä eläimet eivät edes vaivaudu tarkistamaan onko heidän lähimmäistensä lajin jäsenet saavat kaverit vai ei. Käyttämällä kauko-ajoneuvoja, havaitsivat, että sekä naisilla että miehillä tapahtuu yhtä monta sperman paketteja, mikä osoittaa, "mies kalmari rutiininomaisesti ja syrjimättömästi perämies kanssa sekä miehillä että naisilla."


Hyvänä puolena, se voi myös viivästyttää pidätetyksi: Paljon sairaudet ovat virallisia nimiä, jotka ovat aivan erilaisia ​​kuin joita julkinen tuntee heidät. Tauti adermatoglyphia on saanut olla yksi weirder julkinen sektori: "maahanmuutto viive tauti." Tämä johtuu yksilöiden häiriö ei kehity sormenjälkiä. Tutkijat ovat nyt tunnistettu geeni , joka aiheuttaa nämä maahanmuuton viivästyksiä, ja todennut sen on maailmanlaajuinen vaikutus olennainen solu prosessi (RNA liitos), mutta on vain ilmaistu ihoa. Kyky yleinen tekijä esittää tällaista oudon erityinen vika varmasti sopii Weird Science henkilöstön määritelmä outo.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar