fredag den 21. januar 2011

Mozilla Viikin Kill-asennossa Skype Toolbar

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9jlNZgGdbd8/Mozilla-Flips-Kill-Switch-On-Skype-Toolbar:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Aina Skype on asennettu tai päivitetty, se asentaa automaattisesti Skype Toolbar-lisäosan Firefoxille. Valitettavasti lisäosa aiheuttaa vakavia suorituskykyongelmia, hidastaa joidenkin toimintojen tekijällä 300 ja se on yksi alkuun syitä Firefox kaatuu. Tämän seurauksena Mozilla on päättänyt "soft-block" add-on tehokkaasti tappaa se kaikki Firefox asentaa, ellei käyttäjä tietoisesti uudelleen mahdollistaa sen. Koska erittäin suosittu Skype, tämä on vaikutuksia miljoonia käyttäjiä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Eulerin Partition funktioiden valmiina

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zhrP9IE7qtk/Eulers-Partition-Function-Theory-Finished:
universegeek kirjoittaa "Matemaatikko Ken Ono alkaen Emory on ratkaistu 250 vuotta vanha ongelma: miten tarkasti ja yksiselitteisesti luoda osion numero. Ono ja kollegansa pystyivät vihdoin tehdä ymmärtämättä, että malli osion numero on fraktaali (PDF ). Tämä malli saa heidät etsimään rajallinen, matemaattisessa muodossa, joka on kuin silmiinpistävää öljyn matematiikassa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Sony Reader app vihdoin saatavilla Android, toimii vain 2.2 ja uudemmat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/sony-reader-app-finally-available-for-android-only-works-with-2/:
No, jo oli aikakin! Tiesimme Sony oli prepping noin Reader apps mennä yhdessä sen fyysisen Pocket , Daily ja Touch Edition e-lukijat, ja vaikka se on jäänyt, että joulukuu julkaisupäivää , Android versio sovellus on nyt saatavilla markkinoilla. Ilmainen sovellus on melko paljon, mitä voit odottaa - voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja automaattisesti synkronoi aiemmin ostaneet kirjoja, ja kuten e-lukijat, se tukee myös ePub ja PDF-muodossa. Lisäksi voit helposti korostaa tekstiä ja säätää fonttien ja kirkkautta suoraan sivun luet. Me ladattu sovellus ja totesi sen olevan melko ihmisarvoisen, mutta Store pikakuvake käynnistää selaimen sisällä eikä sovellus. Valmiina kierretty osa? Sony on vahvistanut meille, että sovellus toimii vain puhelimia, jotka toimivat Android 2.2 ja uudemmat, joka on uskomattoman ironinen harkitsee useimmat Sony Ericssonin puhelimia ovat, tiedätkö vielä kiinni 2,1 . Tietenkin, näyttää siltä, että PlayStation Puhelin toimii hienosti, kun se on vihdoin julkaistu, mutta se ei täällä eikä siellä - osuma galleria kasa kuvia app.


Päivitetty: Sony juuri meille, että IOS versio on vielä Applen hyväksyntää, mutta sen pitäisi olla pian saatavilla.

Sony Reader app vihdoin saatavilla Android, toimii vain 2.2 ja uudemmat perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 15:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Digital Reader | Lähetä | Kommentit

Hot Wheels Video Racer on VGA-kamera sen huppu, vahvistaa, että lapset ovat kaikki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/hot-wheels-video-racer-has-a-vga-camera-under-its-hood-confirms/:

Hitto lapset näinä päivinä ja niiden jäähtyä tech lelut ! Tiedämme ääni kiukkuinen, mustasukkainen, ja vanha, mutta miten meidän pitäisi reagoida Mattelin uuden Hot Wheels Video Racer? Jep, kuten otsikko kertoo, kaikkien suosikki tulitikkuaskin auto on nyt koti VGA kamera, joka voi vangita 30-60 kuvaa sekunnissa ja 0,95 tuuman LCD, jonka avulla voit toistaa, että videotallenteesta aivan vatsa pieni auto. Vaikka lyhyen pätkän Video Racer lentoon omatekoinen hyppy voi olla aika mahtava, Mattel aikoo myös suojakotelot niin kuin villi ja hullu lapset voivat asentaa cam rullalauta tai kypärä. Valitettavasti, pieni auto vain taloja 512 varastointi, johon mahtuu vain 12 minuutin video, mutta 60 dollaria, Mattel myös kumilla mini USB USB-johto yhteyden cam Mac tai PC ja lapsiystävällisiä editointiohjelma. Video Racer ei todellisuudessa kuori, kunnes syksyllä, mutta onnistuimme ottamaan muutamia kuvia pikku juttu tällä viikolla, ja napata muutaman video siitä, kun CES. Hit tauon että video-ja aloittaa säästäminen että lisä!

Jatka käsittelyssä Hot Wheels Video Racer on VGA-kamera sen huppu, vahvistaa, että lapset ovat kaikki

Hot Wheels Video Racer on VGA-kamera sen huppu, vahvistaa, että lapset ovat kaikki alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 16:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Google Tulipalot Takaisin Tietoa Hakukone Spam

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FYTW9tCE08U/story01.htm:
coondoggie kirjoittaa "ihmiset on Google käytät kysymys yli roskapostia ja laatua Google-hauista, jotka jotkut väittävät ovat laskeneet viime kuukausina. Nykyään Googlen virallisen blogin, johtava insinööri Matt Cutts sanoi tammikuun toi pyyhkäissyt tarinoita Googlen haun laatua. lukeminen läpi joitakin näistä viime artikkeleita, saatat kysyä, onko meidän etsiä laatu on huonontunut. Lyhyt vastaus on, että mukaan arvioinnin mittarit, jotka olemme puhdistettu yli vuosikymmenen Googlen laatu on parempi kuin se ole koskaan kannalta olennaisia, tuoreutta ja kattavuutta. Tänään Englanti-kieli roskapostia Googlen tulos on alle puolet siitä, mitä se oli viisi vuotta sitten, ja roskapostin useimmissa muissa kielissä on jopa alhaisempi kuin Englanti. " Cutts selitti myös, että yhtiö on tehnyt muutamia merkittäviä muutoksia menetelmä indeksointi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




HTC voitot loikki ja hyppien, Peter Chou lupauksia tabletti ja tuotannon laajennus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/htc-profits-leaping-and-bounding-up-peter-chou-promises-tablet/:
HTC: n vuoden 2010 viimeisellä neljänneksellä on mennyt täsmälleen samalla tavalla kuin ensimmäinen kolme : yhtiö raportoi 160 prosentin nousuun voittoa vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja 31 prosentin kasvu verrattuna Q3 2010. Tulot viimeisen kolmen kuukauden viime vuonna pyöristettynä 3500000000 dollari merkki, jotka on mitätön 1400000000 dollaria edellisvuodesta. Yhtiön toimitusjohtaja Peter Chou ei näe loppua tähän dramaattiseen kasvuun, ennustaa se tulee edelleen kaksinumeroisia kautta 2011, ja hän aikoo sovittaa sen kaksinkertaistamalla kuukausittain tuotantokapasiteetti HTC: n Shanghain tehtaan kaksi miljoonaa matkapuhelinta. Tarvittaessa hän sanoo hän jopa ulkoistaa valmistuksen. Vielä kiehtova kuitenkin Chou tunnustus siitä, että HTC on strategisointi saapumista tabletti valtakuntaan : "Se on uusi markkinoilla useita kilpailijoita, emmekä halua kiirehtiä sitä." Tuskin yllätys, mutta hyvä on se, että hevosen suussa.

HTC voitot loikki ja hyppien, Peter Chou lupauksia tabletti ja tuotannon laajennus perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 15:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AP (Yahoo! News) | Lähetä | Kommentit

Samsung Voimakkaat Android 2.2 päivitys nyt näyttää siltä,

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/samsung-vibrants-android-2-2-update-now-available-it-seems/:
Kuten lupasin , näyttää siltä, että T-Mobilen versiota Elävä alkaa Froyo tänään kun julmasti pitkään. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse odottaa porrastettu mukaa, ilmeisesti - mutta huono uutinen on, että tällä hetkellä sinun täytyy saada se käyttää Samsungin Kies Mini PC app, ei yli-the-air. Kytkettynä päivitykset ovat aina yhtä kätevä kuin OTA vastaavien (vaikka Samsungin edelleen erityisen ihastunut niistä), ja jos Kies Mini, ei ole Mac-versiota, joten sinun olla lähellä Windows-kone, jotta se tapahtuu . Tämä ei ole virallisesti ilmoitettu vielä, mutta kommenttien päälleni TmoNews näyttää ottaa onnea - joten jos annat sen mennä, kerro meille, miten ruokaa.

Samsung Voimakkaat Android 2.2 päivitys nyt näyttää siltä, alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Säätiö Drupal 7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bJ-QDVTiWXA/story01.htm:
Michael J. Ross kirjoittaa "Kaikista tunnetumman sisällön hallintajärjestelmät, Drupal on Usein moittia jyrkimmän oppimiskäyrä. Mutta se olisi vain pätevä maksun seurauksena Drupal suurvalta ja joustavuutta - erityisesti käsissä asiantunteva Drupal kehittäjä. Mutta kuinka kiinnostuneita ohjelmoija alkaa saada nämä taidot, mahdollisimman nopeasti? Yksi tapa on lukea ja työn kautta esimerkit johdanto kirjan, kuten Foundation Drupal 7, kirjoittanut Robert J. Townsend (paitsi ja luku myötävaikuttanut Stephanie Pakrul). " Lue loppuvuoden Michael katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Toshiba tuo Flashy tabletti teaser-sivuston, ei vielä ole nimeä sanoi tabletti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/toshiba-launches-flashy-tablet-teaser-site-still-doesnt-have-a/:
Ehei, Toshiban ilmoitti hiljattain Android 3.0 tabletti ei ole vielä nimeä, mutta se ei ole omaa Flash-pohjainen sivusto. Sivusto ei paljasta mitään kaikki uudet tietoa laitteesta - me jo tiesimme sen oli Tegra 2-prosessori , vaihdettava akku, ja 1280 x 800-tarkkuus, 10,1-tuumainen näyttö - mutta se tarjoaa ihan kiva Kierros tabletti 360 Koska laitteisto. Puhuminen että kiertue, Toshiba nimenomaan huomauttaa, että tabletti itse asiassa pitää nuo "Quick-Key painikkeet," vaikka Googlen Matias Duarte sanoi, että niitä ei tarvita. Sinulla on vielä odotettava, kunnes keväällä saada tämä yksi käsi, mutta osuma lähde linkkiä saadaksesi ihan kiva virtuaalinen katsomaan sitä juuri nyt.

Toshiba tuo Flashy tabletti teaser-sivuston, ei vielä ole nimeä sanoi tabletti perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 14:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Toshiba | Lähetä | Kommentit

Naisen ääni palautunut Kurkunpää Transplant

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ZbcNvdApoI/story01.htm:
mvar kirjoittaa "nainen Yhdysvalloissa on oikeus puhua ensimmäistä kertaa 11 vuotta uraauurtava kurkunpään elinsiirtoa. Brenda Jensen sanoi operaation, joka pidettiin Kaliforniassa, oli ihme, joka oli palauttanut hänen elämäänsä. Kolmetoista päivää leikkauksesta hän sanoi hänelle ensimmäiset sanat: "Hyvää huomenta, haluan mennä kotiin." Se on ensimmäinen kerta, kurkunpään ja henkitorven on siirretty samaan aikaan (kuva) ja vasta toinen kerta kurkunpään ole koskaan siirretty. Lokakuussa kirurgit University of California Davis Medical Center poistettu kurkunpää, kilpirauhanen ja 6cm ja henkitorven luovuttajalta elin. Vuonna 18-tunnin toiminta, tämä oli istutetaan Anne Elisabet Jensen kurkkuun ja joukkue yhdisti hänen verenkiertoa ja hermoja. Kolmetoista päivää myöhemmin, hän pystyi puhumaan hänen ensimmäinen croaky sanoja ja pystyy nyt puhumaan helposti pitkiksi ajoiksi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.