fredag den 21. januar 2011

Audi palkkioiden neljästä yhdysvaltalaisesta yliopistojen tutkimus kaupunkiliikenteen kysymykset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/audi-commissions-four-us-universities-to-research-urban-mobility/:
Olemme nähneet, mitä muut yritykset ovat varattuna meidän auto tulevaisuudessa ja nyt Audi on antanut meille välähdyksen siitä, mitä voimme odottaa sen auton huomenna . Yhtiön Piilaaksossa tutkimuslaboratoriossa ovat aloitti kanssa neljä yliopistoa täällä Yhdysvalloissa kehittämään teknologioita, jotka antavat kaupungin kuljettajille koko KITT hoito - ajoneuvoja, jotka tunnistavat kuljettajan (ja hänen mieltymykset) ja voidaan havaita ja välttää vaarat ja liikenne viiveitä. Kutsutaan Audi Urban Intelligence Assist aloite, kunkin osallistuvan yliopistolla on erityinen alue kaupunkiliikenteen tutkimuksen vaihtelevat kaupunkien kaatua analyysiä yhdistämällä historiallista ja reaaliaikaiset liikenne-, pysäköinti ja jalankulku tiedot kaupungeissa. Koulut aikoo myös tutkia, miten parhaiten antaa asianmukaista tietoa kuljettajille ja saada heidät pisteestä A pisteeseen B helposti ja tehokkaasti kuin mahdollista. Näyttää pohja on vahvistettuja ja saksalainen vastine GM: n EN-V meidän testi ajoi Vegasissa , ja odotamme heidän työnsä hedelmiä. Ich bin ein Ingolstädter!

Audi palkkioiden neljästä yhdysvaltalaisesta yliopistojen tutkimus kaupunkiliikenteen kysymykset alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 18:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Green Car Congress | lähde Audi Yhdysvallat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar