fredag den 21. januar 2011

Terveydenhuolto ja ilmailu teollisuuden sitä mieltä, että FCC kumoaa kaistaa oma kauko-potilaiden seurannassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/health-care-and-aeronautics-industries-agree-that-fcc-should-set/:

Mobile elin area network (MBAN) tekniikka on potentiaalia olla siunaus terveydenhuollon järjestelmää tulevaisuudessa mahdollistaa kauko potilasvalvontalaitteiden kautta käytettävissä langattomissa laitteissa - eli vähemmän lääkäri käy kaikille ja hyviä uutisia latrophobes. Tähän asti MBAN vastusti Aerospace & Flight Test Radio koordinointikomitean neuvoston (AFTRCC), koska se käyttää samoja radio bändejä, lentokoneiden valmistajat tekevät, kun he testaavat uutta konetta. AFTRCC ei halua kaikkea lääketieteellistä lörpötellä "saastuttavat niiden kirjo", mutta päätti saada aluksella MBAN kun hoitoala lupasi luoda keino pysäyttää signaaleja, jotka häiritsevät ilmailualan liikennettä. MBAN on osa FCC: n National Broadband Plan ja muka käyttää lyhyen pituus radioaallot (ei toisin Bluetooth ) vuonna 2300 ja 2400 MHz toimittaa fysiologisia info hoitavan lääkärin - toisin kuin muut potilasvalvontalaitteiden jotka käyttävät web- viestintään . MBAN aluksi käytetään sairaaloissa, mutta voisi myöhemmin löytää tiensä asuinympäristössä käyttämällä kotiteatterijärjestelmien ( Wii Fit integraatio, täältä tullaan!) kerätä ja välittää tietoa. FCC odotetaan päättävän lopullisen säännöistä MBAN myöhemmin tänä vuonna, Intel Terveys-opas voi olla yritys kotona potilaan liiketoiminnan seurannassa. Voimme vain toivoa, että seuraavan kerran ilmailuteollisuuden ja terveydenhuollon aloilla yhdistää voimansa, se muodoltaan jetpack-yllään lääkäreiden tehdä kotikäyntejä.

Terveydenhuolto ja ilmailu teollisuuden sitä mieltä, että FCC kumoaa kaistaa oma kauko-potilaiden seurannassa perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 14:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Computerworld | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar