fredag den 21. januar 2011

AT & T tarjoaa ilmaisen Mikrosolujen alkuun 7,5 prosenttia asiakkaiden kokemaan todennäköisesti heikko rakentamiseen kattavuus "

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/atandt-offering-free-microcells-to-top-7-5-percent-of-customers-l/:
Olemme tienneet, että AT & T on testi-markkinointi vapaa 3G Mikrosolujen tilaajille erityisen kauhean vastaanotto tietyissä osissa maata, koska tuote käynnisti viime vuonna, mutta tammikuussa 23. päivä he kodifioidaan tarjouksen ja kun se valtakunnallisesti. Bottom line: "top 7,5 prosenttia 3G langaton asiakkaiden tunnistettu todennäköisesti kokemaan heikko rakentamiseen kattavuus kotona tai pienissä toimistoissa" tulee vastaanottamaan noin etanapostilla alennuksella koodi, jotta se AT & T tallentaa ja sinun tarjottava ilmainen Microcell. Ei saalis, mutta - sinun täytyy hyväksyä yhden vuoden sopimuksen yksikkö (erillään normaalista-sopimus), joten jos peruuttaa palvelun kyseisen vuoden kuluessa, sinun on joko palautettava Microcell tai saada hintaan 199,99 dollaria miinus 16,67 dollaria kuukaudessa, että olet ollut sitä. Tietenkin, että linjojen kanssa vastikään kasvanut Microcell hinta kuljettajalla on Haastehakemuksen alkaa sunnuntaina. Ottaen huomioon, että AT & T on tunnustettava, että olet kauhea vastaanottoalueella saada sitä emme voi sanoa olisimme toivottavasti yksi "onnekas" 7,5 prosenttia - mutta se on hieno etu kuitenkin.

AT & T tarjoaa ilmaisen Mikrosolujen alkuun 7,5 prosenttia asiakkaiden kokemaan todennäköisesti heikko rakentamiseen kattavuus " alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 12:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar