fredag den 21. januar 2011

Hot Wheels Video Racer on VGA-kamera sen huppu, vahvistaa, että lapset ovat kaikki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/hot-wheels-video-racer-has-a-vga-camera-under-its-hood-confirms/:

Hitto lapset näinä päivinä ja niiden jäähtyä tech lelut ! Tiedämme ääni kiukkuinen, mustasukkainen, ja vanha, mutta miten meidän pitäisi reagoida Mattelin uuden Hot Wheels Video Racer? Jep, kuten otsikko kertoo, kaikkien suosikki tulitikkuaskin auto on nyt koti VGA kamera, joka voi vangita 30-60 kuvaa sekunnissa ja 0,95 tuuman LCD, jonka avulla voit toistaa, että videotallenteesta aivan vatsa pieni auto. Vaikka lyhyen pätkän Video Racer lentoon omatekoinen hyppy voi olla aika mahtava, Mattel aikoo myös suojakotelot niin kuin villi ja hullu lapset voivat asentaa cam rullalauta tai kypärä. Valitettavasti, pieni auto vain taloja 512 varastointi, johon mahtuu vain 12 minuutin video, mutta 60 dollaria, Mattel myös kumilla mini USB USB-johto yhteyden cam Mac tai PC ja lapsiystävällisiä editointiohjelma. Video Racer ei todellisuudessa kuori, kunnes syksyllä, mutta onnistuimme ottamaan muutamia kuvia pikku juttu tällä viikolla, ja napata muutaman video siitä, kun CES. Hit tauon että video-ja aloittaa säästäminen että lisä!

Jatka käsittelyssä Hot Wheels Video Racer on VGA-kamera sen huppu, vahvistaa, että lapset ovat kaikki

Hot Wheels Video Racer on VGA-kamera sen huppu, vahvistaa, että lapset ovat kaikki alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 16:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar