fredag den 21. januar 2011

Sony Reader app vihdoin saatavilla Android, toimii vain 2.2 ja uudemmat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/sony-reader-app-finally-available-for-android-only-works-with-2/:
No, jo oli aikakin! Tiesimme Sony oli prepping noin Reader apps mennä yhdessä sen fyysisen Pocket , Daily ja Touch Edition e-lukijat, ja vaikka se on jäänyt, että joulukuu julkaisupäivää , Android versio sovellus on nyt saatavilla markkinoilla. Ilmainen sovellus on melko paljon, mitä voit odottaa - voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja automaattisesti synkronoi aiemmin ostaneet kirjoja, ja kuten e-lukijat, se tukee myös ePub ja PDF-muodossa. Lisäksi voit helposti korostaa tekstiä ja säätää fonttien ja kirkkautta suoraan sivun luet. Me ladattu sovellus ja totesi sen olevan melko ihmisarvoisen, mutta Store pikakuvake käynnistää selaimen sisällä eikä sovellus. Valmiina kierretty osa? Sony on vahvistanut meille, että sovellus toimii vain puhelimia, jotka toimivat Android 2.2 ja uudemmat, joka on uskomattoman ironinen harkitsee useimmat Sony Ericssonin puhelimia ovat, tiedätkö vielä kiinni 2,1 . Tietenkin, näyttää siltä, että PlayStation Puhelin toimii hienosti, kun se on vihdoin julkaistu, mutta se ei täällä eikä siellä - osuma galleria kasa kuvia app.


Päivitetty: Sony juuri meille, että IOS versio on vielä Applen hyväksyntää, mutta sen pitäisi olla pian saatavilla.

Sony Reader app vihdoin saatavilla Android, toimii vain 2.2 ja uudemmat perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 15:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Digital Reader | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar