fredag den 21. januar 2011

Intian 35 dollaria tabletti välittömästi väliviivoja toivoo, tuhoaa unelmat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/indias-35-tablet-delay-dashes-hopes-destroys-dreams/:
Opiskelijat odottavat innokkaasti Intian kunnianhimoinen 35 dollaria tabletti joutuvat laittamaan haaveita pitää - on ollut viive. Aikaisemmin tällä viikolla, Times of India raportoi, että Intian hallitus laski HCL Technologies, yhtiö vastaa valmistus suuri demokraattinen tabletti, ei ole noudattanut läpi 600 miljoonaa rupia (tai +13.198.416dollari) takaa - ilmeisesti erimielisyys tuotantokustannukset on syyllinen. Viime kesänä maan Human Resource Development Kapil Sibalin teki useita esiintymisiä toting mockup on Android-pohjaisen tabletti, ja lupaava julkaisupäivä 15 tammikuu . Virkamiehet sanovat projekti on vielä käynnissä ja pitäisi olla valmis tänä kesänä. Vaikka hallitus pyrkii korvaamaan HCL, skeptikot jatkuttava varoituksia osissa yksin maksaa enemmän kuin 35 dollaria. Haluamme liitu tämän jopa vihaajia vihata, mutta emme voi näyttää unohtavan, mitä tapahtui 10 dollaria laptop .

Intian 35 dollaria tabletti välittömästi väliviivoja toivoo, tuhoaa unelmat perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 06:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CrunchGear | lähde Times of India | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar