fredag den 21. januar 2011

Meguru on maailman ensimmäinen EV riksa ei tiennyt tarvitsevansa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/meguru-is-the-worlds-first-ev-rickshaw-it-didnt-know-it-needed/:
Meguru on maailman ensimmäinen EV riksa se ei tiedä sitä tarvitaan
Jos olet koskaan kokea jännitystä, joka pelkää oman henkensä, kun joku hullu riksa kuski vie repiminen kautta varattu katu, kaksitahtimoottori huutaa jopa kovempaa kuin sinä, et ole oikeasti elänyt. Pian siellä tulee olla 175 cC moottori peittää teidän itkuvirsiä, joissa Meguru tarjoaa kaikki jännitystä ja tyyliin EV voimansiirto. Se on perinteinen japanilainen design moottoripyörän peräisin sisuskalut mutta helppo (ja tackily verhoiltu) takapenkillä kaksi - tai ehkä kolme riippuen siitä kuinka ystävällisiä kaikki on. Sivuverhot on valmistettu bambusta ja washi paperi, jossa se näyttää, että sanoo "Minä olen ainakin osittain orgaaninen." Se on saatavilla nyt vain ¥ 100000, noin 1200 dollaria.

Päivitys: Hieman kauempana Googling on löytänyt useita etukäteen kohdemäärän kaasu-vapaata riksat, kuten aurinko-malli, mikä tekee meistä ajattelevat "maailman ensimmäinen" väite tässä on ehkä hieman kyseenalainen - kuten usein on. Silti, annamme sen maailman ensimmäinen massatuotantona EV riksa.

Jatka käsittelyssä Meguru on maailman ensimmäinen EV riksa ei tiennyt tarvitsevansa (video)

Meguru on maailman ensimmäinen EV riksa ei tiennyt tarvitsevansa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 08:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar