fredag den 21. januar 2011

Kinect yhdistelmä Street Fighter IV, tulipalot yhden Amir boomsticks on FPS joukosta (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/kinect-combos-street-fighter-iv-fires-single-fisted-boomsticks/:

Voi että, olemme nähneet Kinect auttaa Hadouken tai kaksi , mutta se ei ollut sama: täällä, YouTube käyttäjä, joka toi meidät Call of Duty kautta Wiimote, Nunchuk ja Kinect heittää tulipalloja ja ottaen nimiä todellinen peli . Demize2010 manipuloitu FAAST emulaattori tunnistaa erilaisia virtuaalisia taistelulajien eleitä, kuten surullisen lohikäärme koukkulyöntien ja tornado kick - antaa hänelle kaiken mitä hän tarvitsee vuokaavion voiton vain paljain käsin.

Samaan aikaan yksi Bill Maxwell on ottanut Kinect ja teki sen tunnistaa kourassa, paremmin valvoa räiskintäpeli pelejä vaativat Wiimote välittäjä. Hän kehitti "huippunopea kinemaattinen tracker" kutsuttu MaxFPS joka valvoo kätensä kanta reaaliajassa, jolloin hän siirtää, kääntää, hypätä, ja lataa nopealla pyyhkäisee hänen tassu. Miten ampua? Miksi, lyömällä ne pahikset "valot pois, tietenkin. Katso video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kinect yhdistelmä Street Fighter IV, tulipalot yhden Amir boomsticks on FPS joukosta (video)

Kinect yhdistelmä Street Fighter IV, tulipalot yhden Amir boomsticks on FPS joukosta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 18:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink GeekWord , Joystiq | lähde Inside Kinect , demize2010 (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar