fredag den 21. januar 2011

Kysy Engadget: paras nestekidenäyttö markkinoilla alle 200 dollaria?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/ask-engadget-best-lcd-monitor-on-the-market-for-under-200/:
Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Ben, joka tarvitsee hyvän, hyvä tai hämmästyttävä nestekidenäytössä 200 dollaria tai vähemmän. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.
"Olen tällä hetkellä markkinoilla uusi tietokonenäyttö, ja olen yrittänyt löytää suurin" bang for my buck "alle järjestyksessä noin 200 dollaria. Haluaisin käyttää tämän monitorin paljon videoiden ja valokuvien muokkaamiseen, joten terävyys ja kontrasti on oltava, mutta otan myös käyttää sitä paljon katsella HD-elokuvia ja pelejä. Sillä tulee olla sekä HDMII ja VGA-portti on, ja sisäänrakennettu TV-viritin olisi mukavaa Myös. Lyhyesti sanottuna on suurin, terävät, ja useimmat hyvin rakennettu seurata saan alle kaksi lakialoitetta. Kiitos! "
Kaksi vuotta sitten, ei halua olla vain kourallinen vaihtoehtoja miettien tätä kysymystä. Nykyään on kuormien näytöt alle 200 dollaria, varsinkin kun todellinen näytön koko ei tarvita. Kaikki valinta vaihtoehtoja ihmiset joukosta? Osallistu omalla alas kommentit alla!

Kysy Engadget: paras nestekidenäyttö markkinoilla alle 200 dollaria? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 23:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar