fredag den 8. april 2011

Koko silmälasit vuotaa BlackBerry Torch 2, 1.2GHz Snapdragon ei voi voittaa ruma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/full-specs-leak-for-blackberry-torch-2-1-2ghz-snapdragon-cant/:


Ymmärrämme, että on vaikea ottaa kaksi askelta yhden sijaan, mutta vankka listan ominaisuuksista ei aio tehdä Torch 2 näyttää kaikki vähemmän viime vuosikymmenellä. Jostain syystä RIM: n suunnitteluosasto näyttää olevan jumissa aikakauteen, jossa viime sukupolven on uusi seuraavan sukupolven, mutta se sisäosat joukkue on ilmeisesti onnistui pakenemaan. Niille, jotka voisi olla enempää eri mieltä suhteen ulkoa, saat todennäköisesti riemuissaan tietää, että tuleva luuri ylpeillä blisteringly nopea 1.2GHz leijonankita prosessori, 8 Gt sisäistä tallennustilaa, 768MB keskusmuistia, microSD expansion slot, 5 megapikselin kamera ja 35-avain taustavalaistu näppäimistö. Saat myös mikroskooppisen 2,8-tuumainen LCD surkea 640 x 480 resoluutio, Bluetooth 2.1, 3,5 mm kuulokeliitäntä, A-GPS, dual-bändi 802.11b/g/n WiFi ja 720p elokuvan tila. Niin, yksi alas, yksi mennä - aika kertausta , on se RIM?



[Kiitos, bighap]

Koko silmälasit vuotaa BlackBerry Torch 2, 1.2GHz Snapdragon ei voi voittaa ruma perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 17:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde N4BB | Lähetä | Kommentit

Verizon Wireless tappaa yhden vuoden sopimukset huhtikuun 17. päivänä, oletetaan et edes välitä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/verizon-wireless-killing-one-year-contracts-on-april-17th-assum/:


Okei, joten ehkä sinun hoitoa, mutta voit silti valita kahden vuoden option Kun sopimus on päättynyt. Se mukaan - enemmän tai vähemmän joka tapauksessa - ja Verizon Wireless tiedottaja vahvistaa, Kyselyyn tänä iltapäivänä, että rahdinkuljettajan yksivuotisen sopimuksen vaihtoehto poistuu huhtikuun 17. päivänä. Syy, kuten arvata saattaa, pyörii historiallisen asiakkaiden mieltymyksiä. Se hieno tapa sanoa, että useimmat asiakkaat suosivat stout laitteisto alennuksia, jotka ovat saatavilla pidemmän kaksivuotisen sopimuksen, ja esto, että he voivat silti valita kuukausi-to kuukauden, prepaid tai kilpailija. Ei siksi, että VZW kannustaisi jälkimmäinen, mutta hei - Amerikan noin vaihtoehtoja, mies.

Verizon Wireless tappaa yhden vuoden sopimukset huhtikuun 17. päivänä, oletetaan et edes välitä perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 16:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Dropbox Authentication: Suojaamattomat By Design

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m6cuGnJ5L5A/Dropbox-Authentication-Insecure-By-Design:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Dropbox voivat olla erittäin hyödyllisiä, mutta ehkä hieman yllättynyt siitä, että kopioimalla tiedosto tietokoneessa sovellus, hyökkääjä voi käyttää ja ladata kaikki tiedostot ilman mitään selviä merkkejä kompromissi. Normaali kunnostamisen vaiheita jälkeen kompromissiin, kuten salasanan kierto, järjestelmän uudelleen kuva, jne ei estä edelleen pääsy vaarantuu Dropbox. Derek Newton, turvallisuuden tutkija, joka julkaistaan ​​tämän toteamuksen eilen, käsitellään turvallisuusvaikutuksia tätä suunnittelun turvallisuuteen tunnistustapaa blogissaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






KGB Haluaa valvonta sähköposti ja VOIP

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gZtjrkPSm2s/KGB-Wants-Control-of-Email-and-VOIP:

blair1q kirjoittaa "FSB (oikeastaan ​​vain rebadged KGB) on huolissaan kykyjä, internet-viestinnän palveluita, kuten Hotmail, Gmail, ja Skype antaa ihmisille he pitävät musta-hatut. Erityisesti he eivät pidä siitä, että nämä palvelut mahdollistavat salausta. He sanovat aio tarttua tai estää niitä, mutta, mutta vain "tutkii" tilannetta, jossa silmä mahdollisesti kohti täytäntöönpanemiseksi tarkastusten kaltaisia ​​Kiinassa. Heidän lisääntynyt kiinnostus välineisiin voi liittyä DDoS hyökkäys Venäjän presidentin Dmitri Medvedevin oma LiveJournal-tili, jossa hän kutsutaan "vastenmielinen ja laiton."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Dying DVR Box ja Woz viisaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wFCpnHo72XU/The-Dying-DVR-Box-and-Woz-Wisdom:

Lucas123 kirjoittaa "Tällä SNW Santa Clara viime viikolla, monipuolinen ryhmä Asiantuntijat jaettu oivalluksia niiden toimialojen, kuten DVR markkinoilla. TiVo: n vanhempi johtaja IT, Richard Rothschild, esimerkiksi selittää, miten nämä digisovittimet seurata kaikkea katselet mainontaa ja markkinointia ja sitten yhdistää tiedot supermarket jäsenkortin tietoja siitä, miten tehokkaita mainoskampanjat ovat. Niin, ja TiVo: n aikoo integroida sen laatikosta taulu, joten ei enää set-top-laite. Ja Steve Wozniak hyökkäsivät American koulutusjärjestelmä, sanoi opiskelija olisi luokiteltava yhteen pitkän aikavälin hanke kuin lyhyt oppimisen / testisyklin. "Koulussa älykkyys on mittaus," hän sanoi. "Jos sinulla on sama vastaus kuin kaikki muutkin matematiikan ja luonnontieteiden, olet älykäs. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Motorola Xoom UK hinnoittelu virkamies £ 580 3G ja £ 480 WiFi vain

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/motorola-xoom-uk-pricing-official-at-580-for-3g-and-480-for-wi/:


Motorola on nyt vahvistanut, että viimeisimmän hintojen Carphone Warehouse, PC World ja muut UK vähittäismyyjät listalle sen Xoom tabletti on todellakin virallisesti hyväksytty hintaluokissa Honeycomb liuskekiveä. Oltuaan listattu £ 600 3G-mallin ja 500 puntaa ja WiFi-only versio aluksi, 32GB varustettu 10-incher on nyt onneksi 20 € halvempi, £ 580 ja £ 480 kunkin muunnoksen. Pikainen vilkaisu Applen verkkokaupasta kertoo meille, että kyseiset maksut vastaavat toisiaan täsmälleen, mitä vastaava 32 gigatavun versio iPad 2 maksaa, signalointi Motorolan aikomus ainakin olla par hinnoittelussa. Kaupat ovat yhä osoittavat Xoom nojalla ennakkoon asema nyt, mutta että pitäisi muuttaa nopeasti, jos Motorola aikoo elää sen lupaus saatavuus tällä viikolla .

Motorola Xoom UK hinnoittelu virkamies £ 580 3G ja £ 480 WiFi vain alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 15:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Carphone Warehouse (3G) , PC World (WiFi) | Lähetä | Kommentit

Google Rolling Out Live Streaming YouTube

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y4ed7p0xyFg/Google-Rolling-Out-Live-Streaming-For-YouTube:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "YouTube on jo live-lähetyksenä useita suosittuja konsertteja, urheilutapahtumia, ja haastatteluja, mutta useimmat olivat yhden kerran käsittelee. Nyt Google haluaa kampi uusi taso, ja on ilmoittanut YouTube Live. YouTube Live yhdistää streaming valmiudet ja löytö työkalut suoraan YouTube-alustalle. Lähettäjä ilmoitus: "Tänään me myös alkaa vähitellen tuloaan myös streaming beta alustan, jonka avulla tietyt YouTube kumppaneiden kanssa tilejä nuhteeton Sisällön suoratoisto YouTubessa . Tavoitteena on tarjota tuhansia kumppaneiden kyky elää stream niiden kanavien tulevina kuukausina. varmistamiseksi suuri live stream katselunautinnon, me roll tätä tarjoamalla pois vähitellen ajan myötä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kondo on jousikuormitteinen hämähäkki robotti hiipii halvalla (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:


Viimeisin pitkä rivi on pelottava (ja joskus suloinen ) pseudo-arachnid robotteja, Kondo n tuleva KMR-M6 tekee enemmän vähemmällä. Ainutlaatuisen keväällä tuettu yhdistää jalka yhteinen, tämä hexapedal bug antaa sinulle heebie-jeebies vain kaksi servoa per jalka. Uusi jalka muotoilu alentaa rakentaa kustannuksia ja parantaa suorituskykyä ja vakautta, ja kehitettiin koulutuksen, tutkimuksen ja harrastajien markkinoilla. Base kit osuu Japanin ensi kuussa noin ¥ 76000 (noin 880 dollaria) ja tulee kaksitoista servot, Control Board, 10.8V 800mAh NiMH akku, ohjelmisto ja runko lisätilaa lisätä asentamalla valinnaisia, kamerat, tarttujia tai muu servo-ohjattu kuvitelmat. Vaikka se ei ole niin rakastettava kuin Kondo n kilpikonna-botti , katsomassa tätä robo-bug pyrähdys ja maaliskuussa (tauon jälkeen, jos mietit) on paljon mahtava kuin se on kammottava. Se on toinen merkki robotti maailmanloppu , varmasti, mutta oletko vakavasti aio antaa tämän pilata perjantai perjantai perjantai, perjantai?

Jatka käsittelyssä Kondo n jousikuormitteinen hämähäkki robotti hiipii halvalla (video)


Kondo on jousikuormitteinen hämähäkki robotti hiipii halvalla (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 14:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Robotit Dreams | Lähetä | Kommentit

Enzo's Pinball sinut kaikki arka-Feely puhelimella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/enzos-pinball-gets-you-all-touchy-feely-with-your-phone/:


Saimme käytännön näytteen Haptify n haptic-powered apps pari kuukautta taaksepäin ja tuli pois kiehtoi, mutta kaipuu enemmän. No, yhtiö on vihdoin valmis ruuvaten meidän rakastaa soittoaikaa fyysisyys ja sen ensimmäinen peli, Enzo's Pinball. Peli debytoida kolme taulukoiden ("lisää tulossa"), ja tarkoituksena on antaa tunnet jokaisen kolahtaa, helistin, ja kimmota kuin jos se olisi aitoa. Se ei ole sama kuin aineellista vastinetta, mutta se on antennin kautta Rumble-ilmainen digitaalisten kilpailua. Haptify n haptic musta magia toimii puhelimia käynnissä Android 2.1 ja ylös, niin siellä on todella paljon potentiaalia flipperiä velhoja siellä. Voit napata pelin Android Market ja sen saat maksaa 1,49 dollaria, jotta sisään näkövammaisille haluaa.

Enzo's Pinball sinut kaikki arka-Feely puhelimen mukana alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Haptify | Lähetä | Kommentit

Prototype Tesla-powered RAV4 ajettu, osoittaa äärimmäisen jarru Regen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/prototype-tesla-powered-rav4-driven-demonstrates-extreme-brake/:

Prototype Tesla-powered RAV4 ajettu, osoittaa äärimmäisen jarru Regen

Mitä tapahtuu, kun laittaa voimalinjan alkaen Tesla Roadster tulee SUV? Saat Toyota RAV4 EV , varhainen prototyyppi, joka PluginCars sai mahdollisuuden ajaa. Se viittasi "hienostunut proof of concept" pohjimmiltaan drivable show auto, ja suorituskyky on kohtuullisen stout: 0 - 60mph yhdeksässä sekunnissa - ei huono 3900 lb auto. Alue on arvioitu olevan 100 mailia todellisissa olosuhteissa, mutta se voi vaihtaa nyt, ja kun auto odotetaan saapuvan jälleenmyyjille, joskus loppupuolella 2012. Olemme arvailla Roadster-tyylinen painike vaihteen valitsin on mennyt sitten myös.

Prototype Tesla-powered RAV4 ajettu, osoittaa äärimmäistä jarru Regen perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 13:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PluginCars | Lähetä | Kommentit

Magical kiina Hard Drive

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yVfSEduCr7Q/Magical-Chinese-Hard-Drive:

jamax kirjoittaa "From TFA:" Venäjän ystävä .... toimii kiintolevyn korjaus keskustassa venäläinen kaupunki, joka sijaitsee lähellä Kiinan rajaa. Pari päivää sitten asiakas toi rikki 500GB USB-aseman, että hän oli ostaa kiinalaisen varastossa yli joen, ja mielettömän edulliseen hintaan. Mutta asema ei toimi: jos esimerkiksi tallentaa elokuvan päälle ajaa, kun pelasin tallentaa elokuvan takaisin johti katsomalla vain viimeisen 5 minuutin elokuva . " Ilmeisesti sisältö ulkoinen kiintolevy laatikko sisältyy: kaksi mutteria, liimattu sisäpintaan laatikon 128MB muistitikun juuttua välillä (kuva). Ja se oli viisas hakata, myös - jos koskaan yritettiin kirjoittaa tiedoston, joka on liian suuri, se sai pyöräillyt - kirjoittamasta itse uudestaan ​​ja uudestaan ​​alusta alkaen, mutta jättää nykyiset tiedostot koskemattomina. Ja se ilmoitettiin kaiken oikein - tiedostokoot ja kaikki! "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






30 vuotta siivoamaan Fukushima Dai-Ichi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iHmtBvwwHyQ/30-Years-To-Clean-Up-Fukushima-Dai-Ichi:

0WaitState kirjoittaa "vahingoittunut reaktoria rujo Fukushima Dai-Ichi ydinvoimala voidaan toteuttaa kolmen vuosikymmenen purkaa ja kustannusten operaattori Tokyo Electric Power Co yli 1000 miljardia jeniä ($ 12 miljardia euroa), insinöörit ja analyytikot sanoivat. Relatedly, japanilaiset virkamiehet ja voimalaitos operaattorit pyrkivät nyt liittyvien ongelmien hävittämistä 55000 tonnia radioaktiivista vettä. "... kansainvälisen oikeuden kieltää Japania polkumyynnistä saastunutta vettä mereen, jos on olemassa toteuttamiskelpoisia teknisiä ratkaisuja saatavilla myöhemmin. Joten laitoksen toiminnanharjoittajan harkitsee tuomassa proomuja ja säiliöitä, kuten ns megafloat että mahtuu noin 9,5 megalitres. Silti jopa käyttäen proomut ja säiliöt käsitellä vettä tilapäisesti aiheuttaa tulevaisuudessa ongelmia, miten hävitettävä saastunut aluksista. '"Eilinen 7,1 aftershock aiheutti lyhyen teho tappioita kolme muuta ydinlaitoksia, ja pieniä määriä saastunutta vettä roiskunut, mutta ei merkittävää säteilyn vuodoista ennen kuin ongelmat on ratkaistu.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Vetoomustuomioistuin toteaa warrantless hakuihin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MpnpH4hAGPI/Appeals-Court-Affirms-Warrantless-Computer-Searches:

suraj.sun kirjoittaa tähän Ote Computerworld: "Kannettavat tietokoneet ja muiden digitaalisten laitteiden kannettiin Yhdysvalloissa voidaan takavarikoida matkustajilta ilman lupaa ja lähetetty toisen sivuston rikosteknisen tarkastuksen USA hovioikeuden yhdeksännen Circuit totesi viime viikolla. tuomio on toinen alle vuosi, jonka avulla Yhdysvaltain hallitus toteuttaa warrantless, offsite etsii digitaalisten laitteiden takavarikoitiin maan rajojen. Liittovaltion tuomioistuin Michigan viime toukokuussa antoi samanlaisen päätöksen asiassa haastava perustuslainmukaisuutta warrantless takavarikointi tietokoneen Detroit Metropolitan Airport. Useat muut tuomioistuimet, kuten yhdeksännen Circuit itse on todennut, että warrantless epäily vähemmän hakuja kannettavat tietokoneet ja muut digitaaliset laitteet voivat tapahtua Yhdysvaltain rajalla paikoissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nintendo 3DS, päänsärkyä, ja Bad journalismi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZA3K_qKHMVE/The-Nintendo-3DS-Headaches-and-Bad-Journalism:

brumgrunt kirjoittaa "British paperi väittää, että Nintendo 3DS aiheuttaa jonkinlaista vaaraa terveydelle. väite kuulostaa mielenkiintoiselta, kunnes näet miten tämä päätelmä tehtiin." Käytössä 6. huhtikuuta, paperi tehdään tieteellisen kokeen, jossa 22 -vuotias henkilöstön jäsen oli hänen verenpaine ja pulssi otetaan pelattuaan 3DS eri tilanteissa - levossa, kävellessä tai ottaen ajaa autolla. Aurinko tuli hätkähdyttävä tulokseen, että miehen pulssin ja verenpaine oli korkeampi kävellessä kuin istuen alas, mutta totesi, sopivasti mitään, "Lasten ei pitäisi pelata sitä tuntikausia." artikkelin laiminlyö huomauttaa, että kohonnut verenpaine ja pulssi on täysin normaalia, ja olet yhtä todennäköisesti kokemaan tällaista fyysinen reaktio kävellessä ja lukee kirjaa kuin olet, kun pelasin peliä 3DS. "Pocket Gamer lähetetty humoristinen seurannan avulla Sunin omia menetelmiään sitä vastaan.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.