fredag den 8. april 2011

Verizon Wireless tappaa yhden vuoden sopimukset huhtikuun 17. päivänä, oletetaan et edes välitä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/verizon-wireless-killing-one-year-contracts-on-april-17th-assum/:


Okei, joten ehkä sinun hoitoa, mutta voit silti valita kahden vuoden option Kun sopimus on päättynyt. Se mukaan - enemmän tai vähemmän joka tapauksessa - ja Verizon Wireless tiedottaja vahvistaa, Kyselyyn tänä iltapäivänä, että rahdinkuljettajan yksivuotisen sopimuksen vaihtoehto poistuu huhtikuun 17. päivänä. Syy, kuten arvata saattaa, pyörii historiallisen asiakkaiden mieltymyksiä. Se hieno tapa sanoa, että useimmat asiakkaat suosivat stout laitteisto alennuksia, jotka ovat saatavilla pidemmän kaksivuotisen sopimuksen, ja esto, että he voivat silti valita kuukausi-to kuukauden, prepaid tai kilpailija. Ei siksi, että VZW kannustaisi jälkimmäinen, mutta hei - Amerikan noin vaihtoehtoja, mies.

Verizon Wireless tappaa yhden vuoden sopimukset huhtikuun 17. päivänä, oletetaan et edes välitä perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 16:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar