fredag den 8. april 2011

Facebook's Open Laske Project osakkeita suunnitelmat energiatehokkaiden datakeskuksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/facebooks-open-compute-project-shares-plans-for-energy-efficien/:


Tiedämme, olet nähnyt todella paljon Zuckerberg ja miehistön here tapahtumat ja Facebook uutiset vain pitää liikkuvan sisään Tällä kertaa sosiaalisen verkostoitumisen jättiläinen tekee joitakin jakaminen eri sorttia tarjoamalla yleisölle pääsyn vaatimukset ja parhaat käytännöt takana uuden, tehokkaamman tietokeskukseen Prineville, Oregon. Yhtiön mukaan, keskusta, rakennettu yhteistyössä AMD, Dell, HP ja Intel on lisännyt energiatehokkuutta 38 prosenttia ja vähentää kustannuksia 24 prosenttia. Nyt käytettävissä olevien tietojen avulla Open Laske Hanke sisältää tekniset tiedot ja mekaanisten CAD-tiedostot kaiken palvelimista rakennussuunnittelua. Periaatteessa, jos haluat pystyttää oman usean miljoonan dollarin Facebook-tyyliin datakeskuksen, sinulla mennä eteenpäin. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Facebook's Open Laske Project osakkeita suunnitelmat energiatehokkaiden datakeskuksen


Facebook's Open Laske Project osakkeita suunnitelmat energiatehokkaiden tietokeskus perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 21:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Avaa Laske Project | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar